MHP'DEN ÇAMLICA ÇIKARMASI!

TAKİP ET

Çamlıca bölgesinde yapılan seçim çalışmasında Bülbül ve Aygüneş'i belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır karşıladı.

MHP'DEN ÇAMLICA ÇIKARMASI!

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Çamlıca bölgesinde seçim çalışması yaptı. MHP Grup başkan vekili M. Levent Bülbül ve milletvekili adayı Yaşar Aygüneş, seçim çalışması için Çamlıca mahallesini ziyaret etti. Çamlıca bölgesinde yapılan seçim çalışmasında Bülbül ve Aygüneş'i belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır karşıladı.

MHP Grup başkan vekili M. Levent Bülbül ve milletvekili adayı Yaşar Aygüneş'e MHP Sakarya il başkanı Oğuz Alkaş, Hendek İlçe başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Bülbül ve Aygüneş, Çamlıca mahallesinde vatandaşlarla sohbet ederek, 14 Mayıs seçimlerinin ülke için önemini anlattı. Bülbül ve Aygüneş,  MHP'ye oy isterken, 1 0y da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istedi.

MHP heyeti Çamlıca mahallesi sakinlerinin gösterdiği yakın ilgiden duydukları mutluluğu, teşekkür ederek gösterdi.

sakarya hendek mhp 14 mayıs seçimleri mhp heyeti hendek belediyesi çamlıca muhammed levent bülbül yaşar aygüneş hüdaverdi bahadır burhan namlı cumhurbaşkanı erdoğan