Meclis Üyeleri ne İş yapıyor?

TAKİP ET

Oruçluyuz kıyametler kopuyor, zabıtaya söylüyoruz, meclis üyeleri cezayı iptal ettiriyormuş. Zabıta ne yapsın? Meclis Üyeleri cezayı iptal ettiriyormuş. Zabıta ne yapsın? Meclis üyeleri ne iş yapıyor?

Salı Pazarı Esnafı gürültüden şikayetçi!

Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazaryeri esnafı, Ramazan ayında gürültüden şikayetçi. Pazaryeri esnafı Adem Kondakçı, esnaf arkadaşların bağırarak mal satmaları bize ve müşterilere rahatsızlık veriyor. Bu gürültü ramazan ayında hiç çekilmiyor, dedi.

Adem Kondakçı, yahu olmaz böyle bir gürültü. Ramazan ayında inanki hiç çekilmiyor, gürültüden başka bir şey yok. Burası kapalı alan, açık olsa ses dağılır gider. Oruçluyuz kıyametler kopuyor, zabıtaya söylüyoruz, meclis üyeleri cezayı iptal ettiriyormuş. Zabıta ne yapsın? Meclis üyeleri ne iş yapıyor?Başkanada ulaşamıyorum, başkanın bu konudan haberi yoktur. Birde pazaryeri dışındaki araçların park sorunu var. Park sorununa çözüm bulunmalıdır, aksi halde pazaryerinin müşterisi azalır, diye konuştu.

hendek belediye kapalı pazaryeri ticaret merkezi gürültü hendek ticaret merkezi kapalı pazaryeri esnaf şikayetçi park sıkıntısı meclis üyeleri başkan