Mali Kongreden Hendekspor borçlu çıktı!

TAKİP ET

Mevcut Yönetim Hendekspor'u 1 milyon 350 bin TL borçlandırmış! Mevcut Yönetim,  Hendekspor'a harcadığı paraları, alacak olarak kaydetmiş. Hendekspor Kulübü mevcut yönetime 950 bin TL borçlandırılmış!

MALİ KONGREYE İLGİ YOK!
Hendekspor, Mali kongresini yaptı. Mali Kongreye, üyeler ve bazı yönetim kurulu üyeleri ilgi göstermedi. Profesyonel ligde mücadele etmenin verdiği mecburiyetle yapılan Mali Kongreye katılımın az olması, Hendekspor'a yakışmadı. Başkan Turgut Babaoğlu da kongreye katılmadı. Babaoğlu'nun mali kongreye katılmaması dikkat çekti.
Mali kongrede bütçe ve bilanço açıklamaları amatörce hazırlanmış. Bütçe ve bilançolarla ilgili sunumun yapılmaması, yapılan harcamalarla ilgili açıklama yapılmaması, amatörce bir davranış oldu. Bir ara bir üyenin kongre salonuna dönerek, ben bu rakamlardan bir şey anlamadım. Siz anladınız mı? Anlamadığınız bütçeyi niye onaylıyorsunuz? Diye tepki gösterdi.
HENDEKSPOR BORÇLU ÇIKTI!
Harcamalarla ilgili, bilançolar ve bütçe ile ilgili sunum olmayınca, açıklanan rakamlardan hiç bir şey anlamamak çok normal. Ben de bir şey anlamadım bütçe rakamlarından. Daha sonra yapılan konuşmaların videolarını izleyerek, azda olsa bigi sahibi oldum. İzlediğim videolar sonrası, anladığım tek şey; Hendekspor'un borçlandırıldığı!
Mevcut Yönetim Hendekspor'u 1 milyon 350 bin TL borçlandırmış!
Mevcut Yönetim,  Hendekspor'a harcadığı paraları, alacak olarak kaydetmiş. Hendekspor Kulübü mevcut yönetime 950 bin TL borçlandırılmış!
Kulübü borçlandıran yönetim, şimdi de 8 milyon TL Bütçe için yetki istedi!
Mali Kongreden çıkan sonuç: mevcut yönetim Hendekspor borçlandırılmaya devam edecek. Hendekspor'a borç para veren yöneticilerin ismi, şeffaflık adına açıklanmalıdır. 

Hendek sakarya Hendekspor Sakaryaspor Mali kongre hendek belediyesi başkan turgut babaoğlu hendekspor mali kongresi