MALİ İŞLER MHP'Yİ SANDIKTA BIRAKTI!

TAKİP ET

Mali işlerden bahsetmişken, belediyeye girmeden önce binmeye bisikleti olmayanların, milyonluk arabalara bindiklerini gördük!

Mali İşler MHP’yi sandıkta bıraktı 

Genel seçimlerin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen, seçimin yankıları sürüyor!

14 Mayıs seçimlerinin yankıları sürerken, şimdi de yerel seçim hesapları başladı. Yerel seçim hesabı yapanlar, 14 Mayıs seçim sonuçlarını atlamıyor!

14 Mayıs seçimleri sonuçları sonrası en çok konuşulan konu, MHP'nin Hendek'te aldığı oy oranı!

MHP'nin düşen oyları, Sakarya'da en çok konuşulan konular arasında yer alıyor!

Belediyesi, Grup Başkan Vekili ve 2 milletvekili adayı bulunan MHP, Hendek'te 3.parti oldu!

14 Mayıs 2023 Seçim Sonuçları:                              2018 Seçim Sonuçları: 

AK PARTİ: 33.147 OY - % 55,9                                  AK PARTİ: 30.553 - % 59,2

CHP: 7.353 OY - % 12,4                                             MHP: 8.668 - % 16,8

MHP: 6.769 OY - % 11,4                                            CHP: 5.462 - % 10,6

İYİ PARTİ: 5.688 OY - % 9,6                                       İYİ PARTİ: 5.347 - % 10,4 

Y. REFAH: 2.228 OY - % 3,8

ZAFER PARTİSİ: 1.471 OY - % 2,5

MHP 2018 Seçimlerinde elinde belediye yokken, Hendek'te 8 bin 668 (% 16,8) oy aldı. Bu durum bir anda eleştiri oklarını belediyeye çevirdi!

MHP'nin düşen oyları, Başkan Babaoğlu'nun imajını zedelerken, MHP Grup Başkan vekili Muhammed Levent Bülbül'ün moralini alt üst etti!

2018 Genel Seçimlerinde elinde belediye yokken yüzde 16,8 oy alan MHP, elindeki belediyeye rağmen 14 Mayıs'ta yüzde 11,4 Oy alıyor. Yüzde 5,4 oy düşüşü yaşayan MHP Sakarya'nın gündeminde...

Belediyede ki mali işler müdürlüğünün izlediği hatalı mali politikalar, MHP'nin oylarını düşürdü!

Mali İşler, MHP'yi sandıkta bıraktı!

Başkan Babaoğlu, kendisine duyulan sempatinin büyük bir bölümünü mali işler yüzünden kaybetti!

Başkan Babaoğlu, önce esnafın sevgisini kaybetti!

Fiyat teklifi ve araştırma gibi söylemlerle Hendek esnafı alacağını beklerken, ne hikmetse hep en ucuz fiyatı Düzce esnafı verdi!

Ademoğlu, Hendek esnafını Düzce’ye değişti!

Mali işlerden sorumlu olan başkan yardımcısı Ademoğlu'nun Hendek esnafına para ödememe konusundaki tavrı, Başkan Babaoğlu’na puan kaybettirdi!

Ademoğlu sayesinde para yok sıkıntı var! Belediyenin açıklanan 2022 raporunda 135 milyon lira gider yapılmış, bu para ödenmiş. Sadece 75 milyonluk mal alımı yapılmış. Hendek esnafına bu pastadan hakkı olan verilmedi. Durumun farkında olan esnaf, sandıkta görüşürüz, dedi. Esnaf, 14 Mayıs'ta dediğini yaptı ve faturayı MHP'ye kesti!

Promosyon konusunda izlenen yanlış yol, belediye personelini kızdırdı. Bunun üstüne bir de EYT ile emeklilik hakkı kazanan belediye personeli, tazminatlarını alamadılar. Mali işlerdeki yanlışlıklar, belediye personelinin Başkan Babaoğlu'na duyduğu sevgiyi azalttı!

Başkan Babaoğlu, EYTden emekli olanlara tazminatlarını ödemek için uğraşırken, Ademoğlu Ege kıyılarına tatile gitti!

Başkan Babaoğlu, 2019 yılında arkasına aldığı basın desteğini de kaybetmeye başladı. Mali işlerdeki hatalar, Başkan Babaoğlu'nun basın gücünü düşürdü!

İrfan Püsküllü zamanında belediyeye mülakata giren ancak işe kabul edilmeyen Ademoğlu’na bugün verilen güç belediye başkanının gücünden fazla!

Düzce’den gelen Ademoğlu’nun sürekli Düzce’den alışverişi tercih etmesi, nedense tüm ödemelerin günlük tıkır tıkır yapıldığını, kimse bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Mali işler, esnafı Babaoğlu’ndan soğuttu. Yetmedi basının gözde ismi Babaoğlu’nu basının gözünden düşürdü. İşçinin hakkını çatır çatır yediklerini gördük.  Promosyonda zamda yemekte sosyal hakta elleri titriyor. İşçiyle Babaoğlu’nun arasını açtılar.

Belediyede hizmetlerinde yaşanan olumsuzluklar birikti ve 14 Mayıs'ta sandığa yansıdı. Hendek halkı faturayı MHP'ye kesti!

Mali işlerden bahsetmişken, belediyeye girmeden önce binmeye bisikleti olmayanların, milyonluk arabalara bindiklerini gördük!

Sadece milyonluk arabalar mı?

Dünya markası elbiseleriyle, lüks kafelerde takılıp sınıf atlayanlarıda gördük!

Kısaca bu olumsuzlukların toplamı, MHP’ye oy kaybettirdi!

Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül bunların hepsini biliyor ve görüyor!

Başkan Babaoğlu’da görüyor.

Bizden söylemesi! Başkan Babaoğlu, yerel seçimde bu kadroyla sandıktan çıkamaz!

hendek belediye hendek belediyesi mhp grup başkan vekili muhammed levent bülbül 14 mayıs seçimleri mali işler yerel seçim turgut babaoğlu hendek gerçek haber ege kıyıları tatil promosyon eyt emeklileri