MALDİVLİ UZMANLAR HENDEK'TE...

TAKİP ET

7 Maldivli uzman Risalat Consultants International desteği ile Eğitim Koordinatörü Deniz De Asis ve Satın Alma-Finans Uzmanı Hasan Kodaman koordinasyonunda sırasıyla İstanbul, Sakarya ve Hendek'te buluştu.

7 MALDİVLİ UZMAN HENDEK'TE...

Maldivler Cumhuriyetinden ülkemize gelen finans ve proje uzmanları, Dünya Bankası Finansmanlı Projeler konulu eğitim için son gün Hendek'e geldi.

Risalat Consultants International Risalat Consultants International desteği ile Eğitim Koordinatörü Deniz De Asis ve Satın Alma-Finans Uzmanı Hasan Kodaman koordinasyonunda sırasıyla İstanbul, Sakarya ve Hendek’te buluştu.

Bir dizi temaslarda bulunup Dünya Bankası proje teşvikli bölgeleri ve bazı işletmeleri gözlem amaçlı ziyaret eden 7 Maldivli uzman Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

DENİZ DE ASİS; ROTAMIZI DUBAİ YERİNE ÜLKEMİZE ÇEVİRDİK...

Ziyaret sonrası eğitim koordinatörü Deniz De Asis kısa bir açıklama yaptı. Deniz De Asis açıklamasında; " Bu program Dubai için planlanmıştı. Biz hem ülkemiz,-hem Sakarya ve Hendek kazansın istedik ve rotayı ülkemize çevirdik.  Bu programın amacı eğitimdi. Katılımcılardan birisi 17 milyon dolar Dünya Bankası desteği alan bir projeye sahipti. Program Dünya Bankası Projelerinin hazırlanması, proje döngüsü ve ortak proje geliştirilmesi konularında yoğun bir eğitim programıydı.İl iki gün teorik eğitimler oldu. Cumartesi ve Pazar günü teorik eğitimlerimizi İstanbul'da gerçekleştirdik. Kültürel anlamda İstanbul, Sakarya ve Hendek üçgeninde bölgemizin tanıtımını yaptık. Son 6. gün Hendek'te ziyaretlerimiz oldu. Hendeğimizin güzel yerlerini gezdirdik. Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu heyeti son derece güzel ağırladı. Bu arada gençlerimizi dahil ettik, onlarla çalışma disiplini geliştirdik. Sakaryalı esnaf kazandı, Hendek kazandı, bizler taze bilgilerle donandık, kalpler kazandık." Dedi.

ÖNCE AĞAÇ DİKTİLER, SONRA PLAKET VERDİLER...

Maldivler Cumhuriyetinden Türkiye’ye gelen finans ve proje uzmanları ile bir araya gelen Başkan Babaoğlu, makamdaki görüşmenin ardından Atatürk Parkında heyetle birlikle ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Başkan Babaoğlu, ziyaret programının sonunda katılımcılara, Hendek Mimoza Restoran’da sertifika ve plaket töreni düzenledi. Başkan Babaoğlu, düzenlenen plaket töreninde katılımcılara, plaket ve sertifika takdim etti.

 

 































Türkiye Maldivler Cumhuriyeti Sakarya Dubai Hendek İstanbul Risalat Consultants International Dünya Bankası Hendek Belediyesi Turgut Babaoğlu Atatürk Parkı