MAHALLE MUHTARLARINDAN BELEDİYEYE HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

TAKİP ET

Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, dere ıslah çalışmasıyla su ve sel baskınlarının önleneceğini, söyledi.

RASİMPAŞA MAHALLESİNDE DERE ISLAH VE YOL GENİŞLEME ÇALIŞMASI

Hendek Belediyesi Rasimpaşa mahallesinde dere ıslah ve yol genişletme çalışması yapıyor. Belediye başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır yapılan çalışmaları inceleyerek, kısa sürede bitirilmesi için mücadele ediyor.

Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, çalışmanın yapıldığı bölgeden geçen yolun kuzey bölgesini Hendek'e bağladığını, yolun dar olması sebebiyle kazaların meydane geldiğini söyledi. Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, dere ıslah çalışmasıyla su ve sel baskınlarının önleneceğini, söyledi.

MAHALLE MUHTARI HİKMET ÇAKIR, TEŞEKKÜR ETTİ.

Rasimpaşa mahalle muhtarı Hikmet Çakır, yapılan çalışmaların güzel bir şekilde devam ettiğini ve mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü, Hendek Belediyesine teşekkür etti. Muhtar Hikmet Çakır, mahallemize yapılacak hizmetler, inşallah devam eder, dedi.

MUHTAR İSMAİL YILKIN: EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

Lütfiyeköşk mahalle muhtarı İsmail Yılkın, yapılan çalışmalardan ötürü belediye başkanı Turgut Babaoğlu ve başkan yardımcısı Hüdaverdi bahadır'a teşekkür etti. Muhtar İsmail Yılkın, " Bu yol grup yolu. Bu yol şu an 19 tane mahallenin, birbirine bağlandığı yol. Yapılan hizmetler ortada, teşekkür ediyorum, emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.