Mahalle Başkanlarından Başkan Baykal'a Teşekkür!

TAKİP ET

İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri sorunların çözümü noktasında bizlere büyük destekler veriyorlar. İlçe Başkanımız Av. Hasan Serdar Baykal ve yönetim kuruluna destekleri için 91 mahalle başkanı adına teşekkür ederim.

ALİ İNAN 91 MAHALLE BAŞKANI ADINA KONUŞTU
AK Parti Hendek Akova Mahalle Başkanı Ali İnan, 91 Mahalle Başkanı adına İlçe danışma toplantısında konuştu.
Akova Mahalle başkanı Ali İnan konuşmasına selamlamayla başlayarak ilçe danışma toplantısının Hendek'e, AK Parti camiasına ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.
Ali İnan konuşmasında; AK Parti olarak mahalleleri dolaşarak vatandaşlarımızın talep ve isteklerini almak için ev ve işyeri ziyaretleri yaptıklarını, hedeflerinin hizmet konusunda mahallelerini bir adım öteye taşımak ve çözüm üretmek olduğunu söyledi.
Ali İnan, mahalle başkanları olarak haftalık toplantılar yaptıklarını, vatandaşların sorunlarının çözümü için, ortak çözümler ürettiklerini söyledi.
Ali İnan, Mahalle yönetim kurulumuzla parti binasında 15 günde bir toplanıyoruz ve sorunlarımızı ilçe başkanımız Av. Hasan Serdar Baykal'a iletiyoruz. İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri sorunların çözümü noktasında bizlere büyük destekler veriyorlar. İlçe Başkanımız Av. Hasan Serdar Baykal ve yönetim kuruluna destekleri için 91 mahalle başkanı adına teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için üzerimize düşen gayreti göstermeye her zaman hazırız. Ak Partimizi en iyi şekilde temsil etmek bizim asli görevimizdir. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, diye konuşmasını bitirdi.

Sakarya hendek ak parti ilçe danışma toplantısı baykal mahalle başkanları sakarya siyaset Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı 2023 seçimleri