Maçın kırılma anı...

TAKİP ET

Haberin içinde yayınladığım videoyu izlerseniz, Dereköyspor'a verilen kırmızı kartın haksız olduğunu görürsünüz. Bana göre maçın kırılma anı, 37. dakikada hakemin gol sevincine gösterdiği kırmızı karttır.

MAÇIN KIRILMA ANI VE HAKEMLER

Hendek Dereköyspor, çok iyi mücadele ettiği maçtan, hakem hataları yüzünden (2-3) skorla mağlup ayrıldı.

Dereköyspor maça iyi başladı ve aradığı golüde maçın başında 2. dakikada Ömer Özkan'ın ayağından buldu. Dereköyspor'un attığı gol sonrası Tekirdağspor'un oyun düzeni bozuldu. 

Dereköyspor, Tekirdağspor'un 19. dakikada Mustafa ile bulduğu gole kadar, maçın hakimiydi. Tekirdağspor beraberlik golü sonrası oyunda dengeyi kurdu. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 37. dakilasında Dereköyspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Ömer Taşkın, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Penaltı goü sonrası tel örgülere ailesinin yanına giden Ömer taşkın'a Muhammed Kızılyar eşlik etti. Maçın hakemi gol sevincini tel örgülere koşarak paylaşan Ömer Taşkın've Muhammed Kızılyar'a sarı kart gösterdi. Muhammed, 2. sarı karttan, kırmızı görerek, oyundan atıldı. 

Maçın kırılma anı, hakemin gol sevinci sonrası gösterdiği sarı kartlardır. Muhammed gördüğü 2. sarı kart sonrası, oyun dışı kalınca, Dereköyspor'un özellikle maçın 2. yarısında mücadele gücü düştü. Tekirdağspor, maçın 51. dakikasında Mustafa ile beraberliği yakaladı.  Rakibi karşısında eksisk oynayan Dereköyspor, sahada zorlanmaya başladı. Ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor, maçın 86. dakikasında Birol'la galibiyet golünü buldu.

Dereköyspor, eksik kalmasaydı, maçtan galip ayrılabilirdi. Dereköyspor takımı tecrübe eksikliğinin faturasını, 3 Puan kaybederek ödedi. uzatma dakikalarıyla birlikte maçı 10 kişi oynayan Dereköyspor'lu futbolcular sahanın içinde enerjilerini iyi kullanamadılar. Her topa depar atan Ömer Taşkın yorulunca oyundan düştü ve teknik heyet Ömer'i oyundan aldı. Kısa bir süre sonra Ömer Özkan da oyunda alınınca, Dereköyspor'un hücum gücü tamamen düştü ve Tekirdağspor'un işi kolaylaştı.

Haberin içinde yayınladığım videoyu izlerseniz, Dereköyspor'a verilen kırmızı kartın haksız olduğunu görürsünüz. Bana göre maçın kırılma anı, 37. dakikada hakemin gol sevincine gösterdiği kırmızı karttır.

Her şeye rağmen Dereköyspor bu maçtan galibiyetle ya da en kötü ihtimal 1 puanla ayrılabilirdi. Teknik heyet soyunma odasına 10 kişiyle 2-1 üstün giden takımı, soyunma odasında daha iyi motive edebilirdi. Maçın 2. yarısında saha dizilişinde defans bölgesini daha kalabalık tutarak, Tekirdağspor forvetlerine duvar örebilirdi. Dereköyspor'lu futbolcular, 10 kişi kalmalarına rağmen 3. gole kadar çok koştular. Yorulan Dereköyspor'un hatasını affetmeyen Birol, takımına 3 puanı kazandırdı.

Kısıtlı bütçesiyle BAL Liginde mücadele eden, tecrübesizlik yüzünden 3 puan kaybeden Dereköyspor'u çok beğendim. Kısıtlı imkanlar ve küçük bütçelerle neler yapılacağını görmek isteyenler, Dereköyspor'u izlesin.

 

Sakarya Hendek Tekirdağ Hendek dereköyspor Bal ligi Tekirdağspor maçın kırılma anı kırmızı kart hendekgerçekhaber