KÖSTERELİ SADECE GÜREŞ'E KONUK OLUYOR

TAKİP ET

Cemil Tekin'in hazırlayıp sunduğu, Yalçın Kaynak'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu Sadece Güreş'in bu akşamki konuğu Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı ve TOHM Koordinatörü Feyzullah Köstereli.

KÖSTERELİ SADECE GÜREŞ'E KONUK OLUYOR

Her Çarşamba akşamı Hendek'te yayın hayatına başlayan bir Sakarya'dan Haber Medya Kuruluşuna ait olan Sakarya Web Tv'de canlı olarak yayınlanan Cemil Tekin'in hazırlayıp sunduğu, Yalçın Kaynak'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu Sadece Güreş'e bu akşam Feyzullah Köstereli konuk oluyor.
Bu akşam ve her Çarşamba akşamı Sakarya Web Tv'de canlı olarak yayınlanan Cemil Tekin'in hazırlayıp sunduğu, Yalçın Kaynak'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu Sadece Güreş'in bu akşamki konuğu Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı ve TOHM Koordinatörü Feyzullah Köstereli.
Sakarya güreşinin masaya yatırılıp konuşulacağı ve 24 Aralık'ta Sakarya'da yapılacak olan Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasının ayrıntılarının aktarılacağı Sadece Güreş bu akşam (15 Aralık 2021 Çarşamba) günü saat: 21.00'da Sakarya'dan Haber Sakarya Web Tv'de.
 

sakarya güreş hendek güreş yağlı güreş kırkpınar selman dede tohm güreş haberleri