KORSAN GAZETECİDEN ÇİLELİ HABER...

TAKİP ET

Hendek Gerçek Haber Sitesi Editörü Emrah Kartal'dan Korsan Gazeteci Yorumu...

KORSAN GAZETECİDEN ÇİLELİ HABER Yayıncılığı matbaacılık yapmak zanneden belediyenin basılı evraklarını yaparak fahiş fiyatlarla yaptığı birkaç haberle kalemini satan adamlardan bir farkımız olduğu doğrudur sayın Çileci. Sana göre korsanlığın tanımı nedir..? Amatör ruhla kimseden destek almadan ilkeli idealist yayın yapmak ne zamandır korsanlık sayılır oldu.

Devletin hakkında soruşturma başlattığı ve açığa aldığı söylenen bir şahsın savunması sana mı kaldı? Şayet yazıda sakınca varsa devlet bu şahıstan özür dilesin sen onun namına suçlu arama.

Biz Hendek'te tarafsız yayıncılık yapmaktayız. Sizin yazmaya bile cesaret edemediğiniz konuları halkın tarafını tutarak yazmaya devam eden resmi çerçevede sorumluluk sahibi yayın kuruluşuyuz. Öyle senin anlattığın gibi birilerinden yada senin gibi birinden talimatla yazı yazan hiç değiliz.

Gazetenin Hendek yada halkı menfaatine cesurca kaleme aldığı bir yazı yokken ,bizi hedefe koyman ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu gösteriyor. Burjuva tavrından vazgeçip halkla haşır neşir olmanı tavsiye ederim.

Yazında provake ettiğimizi yazmışsın. Belediyenin yada senin kapında hümaşa eden halkı göremedik.?

Matbaacılık yapmanın yanında maliye müfettişliği de yapıyor olsa gerek sayın Çileci. Kaç adet , hangi matbaa ,türü ,kaç sayfa olduğu gibi sorular soruyorsun .İçine sinmedi ise suç duyurusunda bulunup yargıyı göreve çağırabilirsin.

Gıdıklayıcı haberlerin efendisi Çileci kardeşim, bizi rakip görmen gayet doğal. Çünkü seninde dediğin gibi Hürriyet'i, Milliyet'i yerel haber ve yorum dergisi olarak geçmişken, endişe duyman senin açından endişe verici. Ama merak etme seninle aramızda kulvar farkı var .Biz birilerinin istediğini yada yaz dediğini yazmıyoruz. Şayet sen birgün bizim yazdıklarımızı yazmaya, cesurca söylenmeyenleri söylemeye başlarsan o zaman sen değil biz endişe duyarız...