KORKAK FUTBOL YÜZÜNDEN BURSA'DA 3 PUAN BIRAKTIK!

TAKİP ET

Hendekspor, yaptığı transferlerle, rakiplerinin korkulu rüyası oldu! Tüm rakipler Hendekspor'dan korkuyor, fakat Zeki Hoca da rakiplerden korkuyor!

KORKAK FUTBOL YÜZÜNDEN BURSA'DA 3 PUAN BIRAKTIK!

Hendekspor Bursa deplasmanından, futbolcu Maksut Birben ve teknik sorumlu Zeki Ersoy'un hataları yüzünden eli boş dönüyor.

Futbolcu Maksut, maçın 12. dakikasında orta sahada rakibine topu kaptırdı ve rakibini formasından çekerek, çok basit bir şekilde sarı kart gördü. Futbolcu Maksut'un agresif futbolu devam ederken, kırmızı kartın sinyalleri geldi. Tribündeki herkes kırmızı kartın geleceğini anladı, fakat Zeki hoca geç anladı. Maksut, kırmızı kart görmek için çok ısrarlı davranınca, maçın hakemi 54. dakikada ikinci sarı kartı göstererek, Mesut'u oyundan attı.

Kim ne derse desin Zeki hoca, Maksut'u oyundan almayarak, mağlubiyetin baş mimarı oldu.

Zeki hoca, oyuncu değişikliği ve oyuna yaptığı müdahalelerle, Nilüfer Belediyespor'a yardım etti. Zeki Hoca, maçın 40. dakikasında Kadir'in kullandığı kornerde iyi yükselerek topu kafayla Nilüfer ağlarına gönderen Okan Demir'i oyundan alarak, Hendekspor'un hücum gücünü düşürdü.

Okan Demir oyundan çıkana kadar sahanın en iyisiydi. Okan Demir, rakip stoperlerle boğuşarak, rakip defansın öne çıkmasını engelliyordu. 58. dakikada beraberlik golü gelince telaşa kapılan Zeki Ersoy, oyuncu değişikliklerinde hata üstüne hata yaptı. Zeki Hoca önce 1-0 olan skoru korumaya çalıştı. Bunu 18 dakika başaran Zeki Hoca, en azında 1 puan deyip, beraberliği korumaya çalıştı. Beraberliği 28 dakika koruyan Zeki Hoca, 86. ve 90+5. dakikalarda gelen gollerle, mağlubiyetin en önemli aktörü oldu.

Hendekspor 10 kişi kaldıktan sonra, 32 dakika korkak futbol oynadı. Oynadı demek yanlış olur, lafın doğrusu oynatıldı.

Maçı seyredenler, uzatmalarda gelişen Hendekspor atağını hatırlasın. Hatırladığım kadarıyla Nilüfer cezasahasına yapılan ortada, Muhammet'in kafası az farkla auta çıktı. Bu posizyon gol olsa maç, (2-2) bitecek...

Hendekspor BAL Liginin en kaliteli takımı!

Hendekspor, yaptığı transferlerle, rakiplerinin korkulu rüyası oldu!

Tüm rakipler Hendekspor'dan korkuyor, fakat Zeki Hoca da rakiplerden korkuyor!

Hendekspor'a korkak futbol yakışmıyor!

Zor şartlar altında Bursa deplasmanına gelen 200'e yakın Hendekspor taraftarını üzmeyin!

Yolun başındayken gereken önlemler alınmalıdır!

Başkan Hüdaverdi Bahadır Sakaryaspor yönetimindeyken, güzel işler yaptı. Başkan Bahadır'ın gerekli önlemleri alacağına inanıyoruz. Daha yolun başındayız, bir mağlubiyetle Hendekspor yıkılmaz!

Hendekspor, rakiplerine karşı Nilüfer Belediyespor karşısında ilk 25 dakika oynadığı, önde basan, hücumu düşünen futbolu oynamalıdır!

Teknik ekip ve futbolcular Hendekspor'un büyüklüğüne yakışır işler yapsın, aksi halde, "sepeti koluna, herkes yoluna olur!!!"

Yediğimiz 3 golde defans hataları var!

Hendek'in öz evladı Kaleci Gökhan Köstereli, sezona çok kötü başladı. Gökhan evladımız bir an önce toparlanmalı, çünkü şampiyonluk planları onun üzerinden kuruldu!!!

Nilüfer Belediye-Hendekspor: 3-1

Stad: İbrahim Yazıcı

Hakemler: Ali Eren Sayın, Buğra Gören, Onur Akdağı 

Nilüfer Belediye: Faruk, Kadir(Fatih) Sercan(Emre), Cantürk, Vedat, Aykut(Barış), Zeynullah(İsmail) Hasan(Mustafa), Cüneyt, Ali, Sinan, 

Teknik Sorumlu: Hüseyin Topçu 

Hendekspor: Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet, Maksut(K.K), Samet, Tunahan(Furkan), Emin, Okan(Rıdvan), Barın(Osman), Ümit(Mustafa)

Teknik Sorumlu: Zeki Ersoy 

Goller: Dk.58 Sinan, Dk.86 Barış Dk.90+5 Mustafa Akgöz (Bursa Nilüfer), Dk.40 Okan Demir (Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk. 55 Maksut (Hendekspor) 



















hendekspor bursa nilüfer belediyespor korkak futbol zeki ersoy futbolcu maksut birben kaleci gökhan köstereli başkan hüdaverdi bahadır sakaryaspor sepeti koluna