Kendi değerlerinin kıymetini bilmemek...

TAKİP ET

Bu iki yetenekli futbolcu kardeşimizin yeteneğini elin oğlu fark ediyor, fakat biz fark edemiyoruz. Bugün değerlerimize sahip çıkmazsak, yarınlarımız karanlık olur. Kendi değerlerinin kıymetini bilmeyen toplumun geleceği olmaz.

İLKER VE ONUR'UN DEĞERİNİ ÖLÇEMEYENLER...

Hendek'in amatör futbolda yetiştirmiş olduğu değerlerden İlker Nemli ile Onur Topçu, yeni kulüpleriyle anlaştı.

Hendek futbolunun tecrübeli kramponu İlker Nemli, Yalova Altınova Belediyespor ile anlaşırken, Hendekspor'un BAL Ligine çıkmasında büyük emekleri olan Onur Topçu,  Ankara ÇUBUK SPOR F.A.Ş Kulübü ile anlaştı.

Hendek amatör futbolunun iki değerli futbolcusunun Hendek dışında forma giymeleri ilçemizde yetişmiş değerlerimize sahip çıkmadığımızı bir kez daha gösterdi. Bu iki yetenekli futbolcu kardeşimizin yeteneğini elin oğlu fark ediyor, fakat biz fark edemiyoruz. Bugün değerlerimize sahip çıkmazsak, yarınlarımız karanlık olur. Kendi değerlerinin kıymetini bilmeyen toplumun geleceği olmaz. Aslında biz bu tecrübeyi pahalı bir şekilde şehir olarak yaşadık. Yapılan hatalardan ders alınmadığını görüyoruz. Dikkatli olmak gerekir, çünkü bu işin faturası daha ağır çıkabilir.

 

 

Sakarya Ankara Yalova Amatör Bal ligi Çubuk Altınova Hendek Altınova Belediyespor Ankara Çubuk Spor transfer