Kendi çocuklarımıza üvey evlat muamelesi...

TAKİP ET

Hendek'li sporseverler, Stoper İlker Nemli ve sol bek Onur Topçu'nun yerine alınan milyonluk futbolcuların oynadığı futbolu görünce, bu çocuklara haksızlık yapıldığını gördü!

DÜZCE AMATÖRÜNDE HENDEK FARKI!

Düzce Amatör futbol camiası, Cumayeri Belediyespor'un Teknik Direktör Sami Bağdatlı ve Futbolcu Onur Topçu'yu yakından takip ediyor.

Teknik Direktör Sami Bağdatlı'nın çalıştırdığı Cumayeri Belediyespor deplasmanda Akçakocaspor'u yenerek, yoluna namağlup olarak devam ediyor. Solbek Onur Topçu oynadığı futbolla spor otoritelerinin dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor.

Cumayeri Belediyespor Teknik Direktörü Sami Bağdatlı ve sol bek Onur Topçu, spor otoriteleri tarafından haftanın karmasına seçildi. Sami Bağdatlı ve Onur Topçu Düzce amatöründe fark yaratmaya devam ediyor.

KENDİ ÇOCUKLARIMIZA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ!

Hendekspor'un başarısızlığı sonrası kafamda çok deli fikirler oluştu. Sezon başında hiç bir hazırlık maçı oynamadan, hatta çift kale maç yapmadan, yeterli değil deyipte Hendekspor'dan kovulurcasına gönderilen öz evlatlarımıza yapılan üvey evlat muamelesi aklıma geldi. Üstelik kendi evlatlarımızın maliyeti neredeyse bedavaydı!

Hendek'li sporseverler, Stoper İlker Nemli ve sol bek Onur Topçu'nun yerine alınan milyonluk futbolcuların oynadığı futbolu görünce, bu çocuklara haksızlık yapıldığını gördü!

Bizim çocuklarımız tekmeye kafa sokar ve asla pes etmezdi!

Hoca olayında da düşüncem aynı!

Hendekspor 3 hoca değiştirmesine rağmen 25-30 milyonluk kadrosuyla düşmemeye oynuyor!

Bu 3 hocanın yerine Hendekli bir hoca olsaydı, hem bu kadar çok para harcanmazdı, hem de Hendekspor üst sıralarda olurdu!

Kendi öz evlatlarımıza üvey evlat muamelesi yaptığımız sürece Hendekspor, başarılı olamaz!

Hendekli çocuklarımızın ilçemiz dışında yaptığı bu başarılar, Hendek'in öz evlatlarına üvey evlat muamelesi yapan yöneticilere kapak olsun!

Sayın yöneticiler!

Gaflet uykusundan uyanın artık!

Hendek halkının paralarını sokağa atmayın!

Sözde değil, gerçekte Hendek amatörünü iyi tarayıp, içerde dışarda top oynayan öz Hendekli futbolculardan bulabildiğiniz kadarını bulun!

Bulduğunuz futbolculardan sonra dış pazara açılıp transfer yapın!

Böylece hem taraftar desteği kazanılır, hem de büyük paralar sokağa atılmaz!

Sami Bağdatlı ve Onur Topçu'yu gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik ediyorum...


düzce cumayeri belediyespor sami bağdatlı onur topçu haftanın karması hendekspor üvey evlat muamelesi taraftar desteği hendek amatörü ilker nemli