KEMALİYE KOMİSYON BAŞKANI ÜSTÜNDAĞDAN DUYURU...

TAKİP ET

Kemaliye Mahallesi Komisyonu,06.10.2016 Tarihinde Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile toplantı yaptı.Bu toplantı da alınan kararlar,Kemaliye Mahallesi Halkına duyurmak için Komisyon başkanı Muhammet Üstündağ,Haber Sitemiz aracılığı ile bir bildiri yayınladı...

Kemaliye komisyonu Başkanı Muhammet Üstündağ,06.10.2016 Tarihinde Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile yaptığı toplantıda alınan kararları,yayınladığı bir bildiri ile Kemaliye Mahalle Halkı ile paylaştı...

Değerli Kemaliye Mahalle Halkımız!

Komisyon olarak 06.10.2016 Tarihinde Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ile yapmış olduğumuz toplantıda,almış olduğumuz karar;yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek için,Mahalle Halkımızın tamamının bir arada olacağı bir toplantı yapılması.Bu toplantının,en geç bu ay sonunda yapılması kararı alınmıştır.

Komisyon olarak diğer aldığımız bir karar ise,Belediye ile bu toplantıyı yapmadan önce,Mahalle Halkımızla kendi aramızda bir toplantı yapmak.Bu toplantıyı da,en geç 15 gün içinde gerçekleştireceğiz.Bu toplantının;günü saatı ve yeri Halkımıza bildirilecektir.

Halkımızın onayı olmadan,hiç bir plan ve proje,kesinlikle yetkili bir kuruma onaylatılmayacaktır.Tamamen bu kararı Mahalle Halkı verecektir.Daha ayrıntılı detaylar aramızda yapacağımız toplantıda anlatılacaktır.Bu toplantı,Belediye ile anlaşma yapmayan Mahalle Sakinleri ile yapılacaktır.

Kemaliye Komisyon Başkanı--Muhammet Üstündağ