KEMAL DONAT: DOKURCUN'A TAŞ OCAĞI DEĞİL, YAŞAM GEREK!

TAKİP ET

Emekli sağlık memuru Kemal Donat, "DOKURCUN'A TAŞ OCAĞI DEĞİL, YAŞAM GEREK!" sloganıyla sosyal medya paylaşımı yaptı.

EMEKLİ SAĞLIK MEMURU KEMAL DONAT, TAŞ OCAĞINA KARŞI MÜCADELE EDİYOR

Aslen Akyazı Dokurcunlu olup, uzun yıllar Hendek'te sağlık memurluğu yapan ve Hendek'e yerleşen, emekli sağlık memuru Kemal Donat, Dokurcun sınırları içinde açılması planlanan taş ocağına karşı mücadele veriyor.

Emekli sağlık memuru Kemal Donat, Dokurcun'un doğal güzelliğini tahrip edecek, havasını ve suyunun tadını değiştirecek, tarımına zarar verecek olan taş ocağının açılmaması için mücadele ediyor.

Emekli sağlık memuru Kemal Donat, "DOKURCUN'A TAŞ OCAĞI DEĞİL, YAŞAM GEREK!" sloganıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

DOKURCUN'A TAŞ OCAĞI DEĞİL, YAŞAM GEREK!

Doğasıyla, akarsularıyla, verimli topraklarıyla, fındık bahçeleriyle ve temiz havasıyla Dokurcun, sadece bizim değil, gelecek nesillerin de mirasıdır.

Bu güzel coğrafyada insanlarımız doğayla iç içe, huzur içinde yaşıyor. Tarım yapıyor, ürün üretiyor, çocuklarını sağlıklı bir çevrede büyütüyor. Ancak şimdi, Avdullar Mevkii’ne kurulması planlanan Taş Kırma Tesisi, bu doğal yaşamı tehdit ediyor!

Bu tesis kurulduğunda:

Doğamız tahrip olacak,

Akarsularımız kirlenecek,

Tarım alanlarımız zarar görecek,

Fındık üretimi bitecek,

İnsanlarımızın yaşam kalitesi düşecek!

Biz DOKURCUN HALKI olarak buna sessiz kalmayacağız!

Yetkilileri, kurumları, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı ve tüm duyarlı vatandaşlarımızı göreve çağırıyoruz.

Doğamıza sahip çıkalım!

Yaşam alanlarımızı koruyalım!

Dokurcun’a taş ocağı değil, yaşanabilir bir gelecek yakışır!

akyazı dokurcun hendek taş ocağı emekli sağlık memuru kemal donat sosyal medya paylaşım yaşam doğa