Kaymakam Acır ve Başkan Babaoğlu'na Almanak 2022 Ziyareti

TAKİP ET

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Almanak 2022'yi takdim ettik.

KAYMAKAM ACIR: HENDEK 2022 ALMANAK GÜZEL BİR ÇALIŞMA...
Hendek Gerçek Haber Editörü Orhan Topçu, 2022 yılında Hendek'te meydana gelen önemli olayların yer aldığı Hendek 2022 Almanak'ı Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır'a takdim etti.
Hendek 2022 Almanak'ı inceleyen Kaymakam Halil İbrahim Acır, " Özenle hazırlanmış çok güzel bir eser. 2022 yılında Hendek'te cereyan eden önemli olayları tekrar hatırlatan bu değerli çalışma için Hendek Gerçek Haber'e teşekkür ederiz. Hendek ilçesi için önem arz eden bu çalışma inşallah önümüzdeki yıllardada devam eder" dedi.
BAŞKAN BABAOĞLU: HENDEK 2022 ALMANAK'I ÇOK BEĞENDİM..
Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Hendek 2022 Almanak'ı takdim ettik. Başkan Babaoğlu, Hendek 2022 Almanak'a bir göz attıktan sonra düşüncelerini söyledi.
Başkan Babaoğlu," Hendek için güzel bir çalışma olmuş. 2022 yılında unuttuğumuz bazı olayları tekrar hatırlatan bu Almanak, Hendek ilçe hafızası için çok önemli bir çalışma. Hendek için önemli olan bu çalışma için, emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu çalışmanın önümüzdeki yıllarda devam etmesi temennisiyle, Hendek Gerçek Haber'i kutluyorum. Ayrıca "Geçmişten Geleceğe Hendek" sloganıda Hendek Almanak 2022'yi çok güzel anlatmış." dedi.

hendek belediye ilçe kaymakamlık hendek belediyesi hendek ilçe kaymakamlık kaymakam halil ibrahim acır başkan turgut babaoğlu hendek almanak almanak 2022 orhan topçu hendekgerçekhaber