KAYALAR VE DİKMEN GALİBİYETLE BAŞLADI

TAKİP ET

KAYALAR KUYUMCULUK, BELEDİYE ENGELİNİ RAHAT GEÇTİ
Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ilk karşılaşmasında Kayalar Kuyumculuk ile Hendek Belediyesi karşı karşıya geldi.
Her iki takımın da karşılıklı ataklar ve kontrollü oynadığı ilk yarıda Kayalar Kuyumculuk 24. Dakikada İrfan’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında üstün oynayan Kayalar Kuyumculuk, 47. Dakikada Behçet ve 50. Dakikada Resul’ün golleri ile sahadan 3-0 net skor ile turnuvaya galibiyet ile başlamış oldu.
Kayalar Kuyumculuk:3
Hendek Belediyesi:0
Saha:Orman İşletme
Hakem:Yücel Demir
Kayalar Kuyumculuk: Behçet, Ferhat, Abdullah, Ümit, Abdülkadir, Resul, İrfan, Kadir, İshak, Kudret, Halil, Levent, Rıza.
Teknik Direktör: Rıza Yetim
Hendek Belediyesi: Osman, Semih, Bünyamin, Emrah, Furkan, Deniz, Hasan, Abdullah, Hikmet, Hakan, Serhat, Aydın, Gürcan, Mustafa.
Teknik Direktör: Cumali Çetin Goller: Dk 24 İrfan, Dk 47 Behçet, Dk 50 Resul (Kayalar Kuyumculuk)
HARMANTEPE: 1 DİKMENSPOR: 3 

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ikinci karşılaşmasında Harmantepespor ile Dikmenspor karşı karşıya geldi.
Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Dikmenspor 13. Dakikada Savaş’ın   golü ile 1-0 öne geçerken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Harmantepespor 15. Dakikada Fatih ile skora 1-1’lik dengeyi getirdi. Beraberlik sonrası baskıyı artıran Dikmenspor’da Savaş 24. Dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1’e getirdi ve ilk yarı bu skor ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda kontrollü oyunları ile üstünlük kurmaya çalışırken, Dikmenspor, 50. Dakikada Uğur’un golü ile sahadan 3-1’lik skor ile ayrılarak turnuvaya galibiyet ile başlamış oldu.
Harmantepespor:1
Dikmenspor:3
Saha:
Orman İşletme Hakem:Yücel Demir Harmantepespor: Muhammed, Fatih, Yılmaz, Ünsal, Güngör, İslam, Ufuk, Ersin, Ünal, Aşkın, Zübeyir, Ahmet, Erdal, Fatih.
Teknik Direktör: Erdal Bıçak
Dikmenspor: Coşkun, İdris, Erkan G.  Erkan P., Savaş, Kadir, Samet, Hamza, Uğur, Muhammed, Bilal, Selçuk, Yusuf, Vural.
Teknik Direktör: Adem Göçlü
Goller: Dk 13, 24 Savaş, Dk 50 Uğur (Dikmenspor) Dk 15 Fatih (Harmantepespor)

 










Sakarya hendek hendek belediyesi ilçe kaymakamlık ilçe spor müdürlüğü orman işletme turnuva dikmen hermentepe kayalar kuyumculuk numan cengiz