Kavgacı Suriyelilerin dokunulmazlığı mı var?

TAKİP ET

Bu haberimiz sonrası İlçe Kaymakamımız sayın Halil İbrahim Acır ve İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Şevket İlhan'ın bu olayla ilgili olarak gereken incelemeleri yapacağına inanıyoruz.

BAŞPINAR MAHALLESİNDE SURİYELİ AİLE İLE ÇOCUK KAVGASI!
Başpınar mahallesi 1112 Sokakta Suriyeli aile ile tartışan mahalle sakini darp edildi. Başpınar mahallesi 1112 Sokakta çocuk yüzünden çıkan tartışma akşam saatlerinde kavgaya dönüştü.
Suriyeli aile tarafından darp edilen Çelik Ailesi Hendek Gerçek Haber'i arayarak, başından geçen olayları anlattı.
BAŞPINAR MAHALLESİ 1112 SOKAKTA NE OLDU?
Pazartesi günü akşamı saat 20:00 sularında meydana gelen olayda, Suriyeli aile ile çocuk kavgası için konuşmaya giden Çelik Ailesi, sözlü, küfürlü ve fiili olarak saldırıya uğradığını söyledi.
Çelik Ailesi, "Konuşmaya gittiğimiz Suriyeli Aile bizlere kadın erkek demeden küfür ederek, bizi darp ettiler. Olay yerine polis ekipleri gelmesine rağmen sözlü saldırılarına devam ettiler. Polis bizi karakola götürdü ve sonrasında hastaneye götürülerek, darp raporu aldık. Elimizde darp raporumuz var. Kavgacı Suriyeli aile yüzünden huzurumuz kaçtı. Çocuklarrımız sokağa çıkamıyor. Oysa ki onlar çok rahatlar ve hiç bir şey olmamışcasına hayatlarına devam ediyorlar. Türk Polisinin yanında Türk vatandaşına küfür eden, dövmeye kalkan Suriyeliler bu cesareti nereden alıyor? Kaymakamlığa giderek durumu bildirdik ve bize verilen cevap, bizim yapacağımız bir şey yok, diye oldu. Bir şeyler yapmak için başımıza daha kötü olaylar mı gelmeli? Başımızdan geçen bu kötü olay sonrası kendi kendime ben Suriye'de yaşasaydım, bu kadar rahat olabilir miydim? Diye sordum ve kendi vatanımda kendimi ve ailemi sahipsiz hissettim. Suriyelilerin dokunulmazlığı mı var?" Dedi.
Bu haberimiz sonrası İlçe Kaymakamımız sayın Halil İbrahim Acır ve İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Şevket İlhan'ın bu olayla ilgili olarak gereken incelemeyi yapacağına inanıyoruz.

 

hendek başpınar suriyeli kavgası hendek kaymakamlık kavga hendek i̇lçe emniyet müdürlüğü darp edilme hakaret polis rapor darp raporu emniyet müdürlüğü sakarya valilik belediye