KADINLAR HENDEK'TE MUTLU. DEPREM KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR!

TAKİP ET

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlar, kendi el emeği göz nuru olan ürünleri satışa sundu. Kadınlar, 3.sü düzenlenen bu etkinlikten mutlu oldu. Hatırlanmaktan ötürü mutlu olan kadınlar, belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na teşekkür etti. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kahramanmaraş depreminde fedakarca çalışan deprem kahramanlarına teşekkür programı düzenledi.

KADINLAR HENDEK'TE MUTLU!

Her hafta Salı günü TV264 ekranlarında yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek Belediyesinin destekleriyle düzenlenen ve Sakarya'da ilk ve tek olan, 3. Kadın Dayanışması etkinliğini konuştuk.  

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlar, kendi el emeği göz nuru olan ürünleri satışa sundu. Kadınlar, 3.sü düzenlenen bu etkinlikten mutlu oldu. Hatırlanmaktan ötürü mutlu olan kadınlar, belediye başkanı Turgut Babaoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Babaoğlu, kadınlarımıza her alanda desteğimiz sürecektir. Özellikle kadınlarımızın üretime katılmaları için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Onların el emeği ve göz nuruyla hazırladıkları ürünleri önemsiyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum, dedi.

BAŞKAN BABAOĞLU, DEPREM KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kahramanmaraş depreminde fedakarca çalışan deprem kahramanlarına teşekkür programı düzenledi.

Hendek belediyesi Uludere Sosya tesislerinde düzenlenen teşekkür programına, Programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, MHP KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Baylan, Belediye Meclis Üyeleri, SAKE, HAYAT ve Ülkü Ocaklarının Arama Kurtarma Gönüllüleri, belediye çalışanları ile Hendek’te Yardım toplama Merkezinde çalışmalara katılan çok sayıda gönüllü katıldı. 

Başkan Babaoğlu;  “Bu yardımlar çok önemli, ancak değerli arama-kurtarma işine gönül veren arkadaşlarımızın yaptığı fedakarlık yanında hafif kalıyor. Hiçbir karşılık beklemeden ve gece ve gündüz ayırt etmeden yaptıkları bu kutsal işler için SAKE, HAYAT ve Ülkü Ocaklarımızın Kahramanlarına çok teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Hepiniz deprem bölgesinde canlar kurtarmak için çok büyük çabalar gösterdiniz. Bunu biliyoruz. Bu yaptığınız önemli işlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

NOT: KONUŞMALARIN TAMAMINI HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYEBİLİRSİNİZ!

sakarya hendek kahramanmaraş pazarcık deprem depremzede hendek belediyesi sake ülkü ocakları hayat arama kurtarma turgut babaoğlu burhan namlı mhp kaçep