JANDARMADAN HIRSIZLIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

TAKİP ET

JANDARMADAN HIRSIZLIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONU!
Karadere mahallesinde meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili olarak Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sivil ekip ve Jasat ekiplerince yapılan arama sonucunda;
17.02.2022 tarihinde Karadere mahallesinde meydana gelen Hırsızlık olayında yapılan kamera incelemesinde şüpheli şahısların 15.02.2022 günü olayın işlendiği, şüpheli şahısların eşkallerinin tespit edildiği ve olay anında bir tanığın olduğu bilgisine ulaşılmıştır. 
Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca Nuriye, Mahmutbey ve Sarıdede mahallelerinde 25.02.2022 günü saat 06.30-10.30 arasında arama faliyeti talep edildiği, arama sonu şüpheli M.G., T.G. saklandıkları evin tünelinde yakalandı , M.G. ve A.B isimli şahıslarda adreslerinde yapılan aramada yakalandıkları, Nuriye ve Mahmutbey mahallelerinde ikamet eden A.B. ve T.G. isimli şahısların evinde;
- 60 gram Kubar Esrar
- 9 adet 9 mm mermi
- 1 adet Sustalı Bıçak
- 10 gram Kubar Esrar Tohumu
ele geçirilmiştir. Ayriyeten M.G. isimli şahsın 

-Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, 
-Taklit Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık
-İş Yeri Dokunulmazlığını İhlal Etmek ve diğer 23 suçtan toplam 43 yıl 1 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu,
M.G. isimli şahsın
-Uyusturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama,
 -Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartinin izinsiz Kullanılmasa Suretiyle Yarar Saglama, 
-Kullanmak için Uyusturucu ve Uyarıcı Made Kabul Etmek veya Bulundurmak,
-Başkasına ait Banka veya Kredi Kartını İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Saglama suçlarından toplam 5 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edilmiştir.
Olayla ilgili Hendek Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatlar doğrultusunda aynı gün savcılığa sevk edilmişlerdir.
M.G. ve T.G. isimli şahıslar tutuklanarak Sakarya L Tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. A.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.





jandarma uyuşturucu operasyonu hırsızlık operasyonu hendek uyuşturucu hırsızlık karadere nuriye