İş Ve Siyaset Dünyası Oğuz Ve Gülşah'ın Düğününde Buluştu

TAKİP ET

Gülşah ve Oğuz Tezgel ömür boyu mutluluğa yelken açarak Ömür boyu mutluluğa evet dedi.
MHP Hendek eski ilçe Başkanı Atilla ve Emel Tezgel çiftinin oğulları Oğuz, MHP İl Yöneticisi Ergin ve Züleyha Salman çiftinin kızları Gülşah ile ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünya evine girdi.
ENG Garden düğün salonunda gerçekleşen Oğuz ve Gülşah çiftinin düğün cemiyetine Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Meclis Üyeleri, İş İnsanları, esnaflar, STK Temsilcileri, her iki ailenin yakınları ve sevenleri katıldı. MHP İl Başkanı ve Yönetiminin cemiyete katılmaması dikkat çekti.
Oğuz ve Gülşah çiftinin nikahını Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken şahitlikleri ise Ensar Gönan, Nurbanu Akbulut, Mine Turak ve Oğuzhan Güler yaptı.
Nikah merasiminin ardından Gülşah ve Oğuz Tezgel çifti sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdi.
Tezgel ve Salman aileleri çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

sakarya hendek düğün haberleri hendek düğün haberleri cemiyet iş dünyası siyaset dünyası atilla tezgel düğün hendek gerçek haber hendekgercekhaber