İrfan Püsküllü'den Millet Bahçesi Projesi!

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Hendek  Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü Seçim Beyannamesine koyacakları ve Hendek Hendek Halkına vaad edeceği projelerin tanıtımına...

MİLLET BAHÇESİ

Büyük Birlik Partisi  Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, Millet Bahçesi Projesini açıkladı. Başkan adayı Püsküllü, Millet Bahçesi projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Değerli HENDEK'LİLER

Büyük Birlik Partisi  Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü Seçim Beyannamesine koyacakları ve Hendek Hendek Halkına vaad edeceği projelerin tanıtımına İlçedeki Sosyal Yaşamı en büyük katkıyı sağlayacak olan MİLLET BAHÇESİ projesini görselleri ve video olarak da Sosyal Medya Hesaplarında Paylaşarak İlçe halkının beğenisine sundu.

İlçenin vizyonunu değiştirecek olan İlçe halkının Eşleri çocukları ile beraber Ailece Huzurlu vakit geçirecekleri Millet Bahçesi Projesinde:

Millet kıraathanesi

İçinde Su etkinliklerinin olacağı bir gölet

Yürüyüş yolları

Çocuklarımız için Güvenli Oyun alanları ve parklar

Kadınlarımızın Etkinlikleri için Osmanlı çadırı

Konser ve tiyatro etkinliklerinin yapışacağı Anfi Tiyatro

Halk Eğitim merkezleri ve El becerileri kursları öğrencileri için Sergi Alanları

Gençlerin Teknoloji dünyasına ilk adımı atacakları Bilişim vadisi

Kütüphane

Görselliği ile herkesi hayran bırakacak Millet Bahçesi meydanı ve Otoparkları ile Hendek Halkınında oluru ile gerçekleşecek olan bu Projenin İlçe halkının taktirine sunuldu.

İrfan Püsküllü, Bu projelerin sadece seçim dönemlerinde Halkımıza seçim vaadi olarak sunulmadığını gerçekleşmeyecek olan hiçbir şeyin vaadi yada söylemini yapmayacaklarını İfade etti.







hendek belediye başkan adayı büyük birlik partisi bbp millet bahçesi kütüphane irfan püsküllü anfi tiyatro osmanlı çadırı halk eğitim merkezi gölet millet kıraathanesi yürüyüş yolları