İmalatçılar Sitesi nerede?

TAKİP ET

Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 

İMALATÇILAR SİTESİ VE YEŞİLYURT MESİRE ALANI MASAL OLDU!
Eski başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Eski Başkan İnci, seçim vaatlerini yerine getirmemesi halinde Hendek halkının yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 
Çünkü kişiye göre değil Hendek’e göre haber yaparak toplumu gerçeklerle bilgilendirmenin önemini biliyoruz. 
Bugün sıra Ali İnci’nin yapmadığı ancak bir kere bile gündeme gelmeyen, unutulan, unutturulan YEŞİLYURT MESİRE ALANI VE İMALATÇILAR SİTESİ PROJELERİ var. Eski başkan Ali İnci'nin ağzından, İmalatçılar Sitesi ve Yeşilyurt Mesire Alanı projelerini dinleyelim.
İMALATÇILAR SİTESİ: Hendek Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan sağ tarafta İmalatçılar Sitesi oluşturulacaktır. Bu sitede Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikalaradestek olacak yan sanayi ürünleri imalatı yapılacaktır.
YEŞİLYURT MESİRE ALANI: Yeşilyurt'ta yayla şenliğinin yapıldığı alanda çevre düzenlemesi yapılarak mesire alanı olarak düzenlenecektir. Burada yayla şenlikleri her yıl olduğu gibi yapılmaya devam edecektir.

ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPMADIĞI PROJELER

1- BELEDİYE SARAYI
2- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
3- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
4- HAVAALANI PROJESİ
5- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
6- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
7- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
8- TELEFERİK PROJESİ
9- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
10- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
11- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
12- HENDEK MEYDANI PROJESİ
13- KREŞ PROJESİ
14- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ
15- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ
16- MOBESE SİSTEMİ PROJESİ
17- ÇAKALLIK MESİRE ALANI PROJESİ
18- ULUDERE MESİRE ALANI PROJESİ
19- YEŞİLYURT MESİRE ALANI PROJESİ
20- İMALATÇILAR SİTESİ PROJESİ
Devam edecek…



sakarya hendek siyaset hendek belediyesi ali inci seçim projeleri turgut babaoğlu irfan püsküllü yerel seçimler seçimler vaat projeler