İlkleri yapan muhtar İskefiyeli'den mangal partisi

TAKİP ET

İlkleri yapmakla tanınan Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli, Beştepeler caddesindeki çalışmanın sonunda, yağmur suyu kanalının başında, çalışan işçilere mangal partisi verdi.

Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli yaptığı başarılı işlerle göz doldurmaya devam ediyor. Muhtar İskefiyeli yıllardır Yenimahalle halkının çilesi olan yağmur suyu sorununu, çözüme kavuşturuyor.
Hendek Belediyesinin Yenimahallede yağmur suyu ile ilgili yaptığı çalışmalarda sona geliniyor. Bugün Beştepeler caddesinde yağmur suyu kanalı çalışmasında son büzler konuldu.
İlkleri yapmakla tanınan Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli, Beştepeler caddesindeki çalışmanın sonunda, yağmur suyu kanalının başında, çalışan işçilere mangal partisi verdi.
Muhtar İskefiyeli'nin mangal partisine; Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Fen İşleri müdürlüğü Personeli ve Vatandaşlar katıldı.
Muhtar İskefiyeli mangal partisiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Muhtar İskefiyeli açıklamasında; " Yağmur suyu sorunu, Yenimahalle'nin yıllardır süren kronikleşmiş bir sorunuydu. Bu sorunu çözmek için belediye başkanımız sayın Turgut Babaoğlu ile konuştum. Kendisi sağ olsun Yenimahallenin sorunu olan yağmur suyu için, kazmayı vurdu. Bugün ise Beştepeler caddesinde son büzü koydular. Ben Beştepeler caddesinde yağmur suyu projesi bittiğinde işçilere mangal partisi sözü vermiştim. Bugün o sözümü yerine getirdim. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve Başkan Yardımcımız Hüdaverdi Bahadır, bizi yalnız bırakmadı. Bu projede emeği geçenlere çok teşekkür ederim" Dedi.









hendek belediyesi fen işleri müdürlüğü yağmur suyu projesi yenimahalle başkan turgut babaoğlu hendek gerçek haber beştepeler muhtar i̇smet i̇skefiyeli