İlk Kadın Aday Adayı Hendek'ten

TAKİP ET

Naciye Yetim Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını teslim etti

Sakarya’nın ilk bayan Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunu yapan Naciye Yetim’in dosyası Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığı tarafından İl Başkanlığına teslim edildi.

Beraberinde Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte Aday Adaylığı dosyasını Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanlığına teslim eden Yetim hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sakarya’da ilkleri gerçekleştirdik

Yeniden Refah Partisi olarak Hendek Belediye Başkanlığı Adaylığı konusunda Sakarya genelinde ilk resmi aday adaylığı başvurusu, ilk genç aday adayı başvurusu ve ilk bayan aday adayı başvurusu ile ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Hendek’ten şu ana kadar 3 Aday Adayı başvuru aldık, aynı zamanda Belediye Meclis Üyelikleri konusunda da gelen başvurular var. Bu anlamda Vatandaşlarımızın Yeniden Refah Partimize teveccühleri artarak devam ediyor. Aday Adaylığı konusunda Partimizin belirlediği şartlar doğrultusunda herkese kapımız açık. İlçemiz için ve tüm Aday Adaylarımız için hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

hendek hendek belediyesi yeniden refah partisi kadın aday adayı naciye yetim siyaset hendek gerçek haber hendekgercekhaber