İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ KONUŞULDU

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Programında, Hendek Belediyesinin düzenlenen etkinliğe verdiği desteği, Sakarya Özel Şahin Sağlık lisesi'nin etkinlikteki rolünü ve ücretsiz olarak organizasyon desteği veren Güner Organizasyon katkılarını konuştuk.

İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ KONUŞULDU

TV264 ekranlarında her hafta Çarşamba günü saat: 21:00'de yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Dünya Ruh Sağlığı Günü ve meme kanseri ile mücadele etkinliklerini konuştuk.

İlçelerde Gündem Programında, Hendek Belediyesinin düzenlenen etkinliğe verdiği desteği, Sakarya Özel Şahin Sağlık lisesi'nin etkinlikteki rolünü ve ücretsiz olarak organizasyon desteği veren Güner Organizasyon katkılarını konuştuk. Aynı şekilde organizasyonda aktif rol üstlenen İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve Sakarya Özel Şahin Sağlık Meslek lisesi yöneticisi Hülya Bilgin Çolakoğlu'na Hendek halkı adına teşekkür ettik.

İlçelerde Gündem programında, ruh sağlığının önemine değinirken, meme kanseri ile mücadelede erken teşhisin çok önemli olduğunu konuştuk. 

NOT: KONUŞMALARIN TAMAMI HABERİN VİDEOSUNDADIR

hendek belediye ilçe sağlık müdürlüğü hendek belediyesi hendek ilçe sağlık müdürlüğü dünya ruh sağlığı günü meme kanseri mücadele sakarya özel şahin sağlık lisesi hülya bilgin çolakoğlu