İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK DEVLET HASTANESİ KONUŞULDU

TAKİP ET

Başhekimin hastane mescidinin perişan halinden habersiz olduğunu ve asansör tamiratına 3 milyon 750 bin TL para harcanacağını konuştuk. Konuşmanın tamamı haberin videosunda...

İLÇELERDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK DEVLET HASTANESİ KONUŞULDU

TV264 ekranlarında her hafta Çarşamba günü saat: 21:00'de yayınlanan İlçelerde Gündem Programında, Hendek Devlet Hastanesinin mescitinin abdest alma yerini ve asansör ihalesini konuştuk.

İlçelerde Gündem Programında Hendek Devlet Hastanesi mescitinin abdest alma yerinin perişan halini konuştuk. Hastaneye siyasetçilerin getirdiği doktorları, sanki kendi getirmişcesine paylaşarak, sosyal medyada fenomen olmaya çalışan hastane başhekimi, hastanenin sorunlarını unuttu. Başhekimin hastane mescidinin perişan halinden habersiz olduğunu İlçelerde Gündem Programında konuştuk.

İlçelerde Gündem Programında, hastane asansörünün tamiratı için 3 milyon 750 bin TL para harcandığını, bu paranın asansör tamiratı için çok yüksek olduğunu, ihalenin tek firmaya pazarlık usulü verildiğini, tamirat için bu asansörlerin tamirinden anlayan asansör ustasının çağrılmadığını konuştuk. 

NOT: HENDEK DEVLET HASTANESİ İLE İLGİLİ KONUŞTUKLARIMIZI HABERİN VİDEOSUNDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!!!

hendek devlet hastanesi mescid asansör ihalesi başhekim fenomen sosyal medya asansör tamiratı doktor ataması