İlçelerde Gündem Canlı Yayın TV 264'te

TAKİP ET

Sakarya'nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264' televizyonunda Alaattin Onur'un sunduğu, Pamukova'dan İsmail Çetintaş, Ferizli ilçesinden Mustafa Üstübi ve Hendek ilçesinden Orhan Topçu'nun katılacağı programda ilçelerin sorunları tartışılacak.

İlçelerde Gündem Salı günü Saat 15.00'te Tv264'te
Sakarya’nın televizyonu olan TV264’te Alaattin Onur’un sunduğu her Salı günü saat 15.00’te canlı olarak yayınlanan İlçelerde Gündem programında bu hafta Akyazı, Pamukova, Ferizli ve Hendek ilçelerindeki gündem konuşulacak.
Sakarya'nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264' televizyonunda Alaattin Onur’un sunduğu, Pamukova’dan İsmail Çetintaş, Ferizli ilçesinden Mustafa Üstübi ve Hendek ilçesinden Orhan Topçu’nun katılacağı programda ilçelerin sorunları tartışılacak.
İlçelerde Gündem Programı Saat: 15.00'te Sakarya’nın tek uydu kanalı TV264 ekranında canlı olarak yayınlanacak.
TV264'Ü NASIL İZLERİM?
TV264 olarak yayınların internet üzerinden HD olarak yayınlanmaktadır.
Yüksek çözünürlükte HD olarak yaptığımız yayınlarımızı TV264 internet sitesi www.tv264.com.tr , Apple Store ve Google Play uygulamaları telefonlarınıza veya bilgisayarlarınıza indirerek te izleyebilirsiniz
Türksat 3A uydusundan Batı lokasyonundan yayın yapan TV264 kanalı Digital platformlarda yer almıyor. Ancak internet üzerinden İPTV'den izlemek mümkün..
http://canli.tv264.com.tr
http://tv264.com.tr/canli-yayin
https://www.youtube.com/tv264
https://medyabar.com/canli-yayin
TV 264 hakkında detaylı bilgiler için kanalın resmi  sosyal medya hesapları ve www.medyabar.com’da yer  alacak olan duyuruları takip etmek mümkün.
TV 264’ü izlemek için, televizyonunuza bağlı uydunuzu aşağıdaki ayarlarına göre düzenlemeniz gerekmektedir.
TV 264’ün frekans bilgileri ise şu şekilde:
Türksat 3A
Frekans: 12685 MHZ
Sembol: 27500
Polarizasyon: Yatay
Fec: 2/3

sakarya hendek ferizli pamukova akyazı tv264 hendek belediyesi ferizli belediyesi akyazı belediyesi pamukova belediyesi ilçelerde gündem