İLÇELEDE GÜNDEM PROGRAMINDA HENDEK KONUŞULACAK

TAKİP ET

Sakarya'nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264' televizyonunda Alaattin Onur'un sunduğu, Pamukova ilçesi adına İsmail Çetintaş, Sapanca ilçesi adına İsa Çiçek  ve Hendek ilçesi adına Orhan Topçu'nun katılacağı programda, ilçelerin gündem konuları konuşulacak.

İlçelerde Gündem Bugün 22.00'te Tv264'te
Sakarya’nın ilk ve tek uydu televizyonu olan TV264’te Alaattin Onur’un sunduğu her Çarşamba günü saat 22.00’de canlı olarak yayınlanan İlçelerde Gündem programında bu hafta Akyazı, Pamukova,Geyve ,Sapanca ve Hendek ilçelerindeki gündem konuşulacak.

Sakarya'nın ilk ve tek uydu kanalı olan TV264' televizyonunda Alaattin Onur’un sunduğu, Pamukova ilçesi adına İsmail Çetintaş,Sapanca ilçesi adına İsa Çiçek  ve Hendek ilçesi adına Orhan Topçu’nun katılacağı programda, ilçelerin gündem konuları konuşulacak.

İlçelerde Gündem Programı bugün Saat: 22.00'de Sakarya’nın ilk ve tek uydu kanalı TV264 ekranında canlı olarak yayınlanacaktır.

sakarya tv 264 uydu kanal akyazı hendek sapanca pamukova ilçelerde gündem programı ilçe gündemi orhan topçu alaattin onur ismail çetintaş