İbrahim Şahin, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Oldu.

TAKİP ET

Sakaryaspor eski başkanvekili, iş adamı İbrahim Şahin, Sakarya Yerel Kültür Derneği'nin yeni başkanı oldu. 

Sakarya Yerel Kültür Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurulu, derneğin Erenler'deki otağında gerçekleşti.
Sakaryaspor eski başkanvekili, iş adamı İbrahim Şahin, Sakarya Yerel Kültür Derneği'nin yeni başkanı oldu. 
Mevcut başkan Necmettin Kırık'ın yeniden aday olmadığı ve görevi aday gösterilen İbrahim Şahin'e devrettiği genel kurula DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından genel kurulun açılış konuşmasını mevcut başkan Necmettin Kırık yaptı. 

Necmettin Kırık, genel kurula DEVA Partisi Ali Babacan'ın katılacak olmasına yönelik tepkilere cevap verirken; derneğin kuruluşundan itibaren olduğu gibi tüm siyasilere aynı şekilde davet gönderildiğini, kimsenin ayırt edilmediğini davete icabet edenlere teşekkür ettiklerini söyledi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile başkan adayı İbrahim Şahin'in konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyetleri okundu. 

Sonrasında yapılan oylamayla da İbrahim Şahin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ve 54 kişiden oluşan yeni Yüksek İstişare Kurulu listeleri oy birliğiyle kabul edildi.  Sakaryaspor eski başkanvekili, iş adamı İbrahim Şahin, Sakarya Yerel Kültür Derneği'nin yeni başkanı oldu. 














Sakarya yerel kültür derneği hendek deva partisi kongre Ali Babacan Sakaryaspor İbrahim Şahin