Hüdaverdi Bahadır: Nifak sokmayı bırakın...

TAKİP ET

Bugün 20 kişi yönetime seçildi. Seçilen 20 kişinin arkasında da en az 20 kişi olmalı. Destek vermeli, omuz vermeli. İşte o zaman başarı gelir. Nifak sokmayı bırakıp, birlik olma zamanı...

Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır kongrede konuşma yaptı. Başkan Yardımcısı bahadır'ın konuşmasında Adil karabulut'tan şampiyon başkan diye bahsetmesi, kongre salonunda alkış aldı.
BAŞKAN YARDIMCISI HÜDAVERDİ BAHADIR'IN KONUŞMASI

Başkan Yardımcısı Bahadır, " Spor bir sevda, bir aşktır. Yıllardır ilçede görev yaptım. Görev yaptığım süre boyunca Hendekspor'u profesyonel lige nasıl çıkarırız diye düşündüm. Hendekspor'la ilgili yapılan bütün çalışmalara gücümün yettiğince destek oldum. Yıllar sonra profesyonel lig hayalimiz gerçek oldu. Buna şans diyeceğiz, yarışma diyeceğiz. Bir de nasip diyeceğiz. Nasip değerli kardeşimizin, tebrik ederiz. Eski başkan Zafer Çakmak'la ilgili bir anım var. Zafer Çakmak Hendekspor'da top oynarken Tekirdağ'da önemli bir karşılaşmada kaşı patladı ve sakatlandı. Doktor Ahmet Cindioğlu canlı canlı Zafer'in kaşını dikti ve bandajladı. Zafer bandajlı haliyle oynayıp, bir de gol attı. Bunu niye anlattım. Hamit kardeşimiz altyapıdan bahsetti. Hendek'li sporcu kardeşlerimizin takımda sayısı artarsa, onların bu ruhu başarıyı getirir. Zafer'in yerinde yabancı biri olsaydı, sakatım deyip, maçı bırakırdı. Bugün 20 kişi yönetime seçildi. Seçilen 20 kişinin arkasında da en az 20 kişi olmalı. Destek vermeli, omuz vermeli. İşte o zaman başarı gelir. Nifak sokmayı bırakıp, birlik olma zamanı. Sakaryaspor'da yöneticiyken bayburtspor deplasmanına gittik. 70 Bin nüfuslu Bayburt'un 2. Ligde takımı var. Hendekspor daha üst liglere neden çıkmasın? Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'nun emeklerini ve hizmetlerini unutmayalım. Turgut başkanın da emeği çok." Diye konuştu.

hendek belediye hendekspor 3. lig olağan kongre seçim hüdaverdi bahadır