Hüdaverdi Bahadır, Mesudiye'den Hendek'e selam getirdi

TAKİP ET

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ordu ilinin Mesudiye ilçesinde cami temeli atma ve yayla şenlikleri programına katıldı. Hüdaverdi Bahadır konuşmasında; Mesudiye'de yaşayan Orduluların selamlarını Hendek'te yaşayan Ordu kökenli hemşerilerine götüreceğini, söyledi.

BAŞKAN YARDIMCISI HÜDAVERDİ BAHADIR ARMUTKOLU KÖYÜNDE...
Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ordu ilinin Mesudiye ilçesinde cami temeli atma ve yayla şenlikleri programına katıldı.
Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek'li bir hayırseverin Ordu ili Mesudiye ilçesi Armutkolu köyünde yaptırdığı caminin, temel atma törenine katıldı. Temel atma töreni sonrası Armutkolu köyü sakinleriyle sohbet eden Bahadır, kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yardımcısı Bahadır, bugün hayırlı bir iş için Hendek'ten Mesudiye'ye geldim. Hayırsever vatandaşımıza vermiş olduğum sözü ve buraya gelmekle kazanmış olduğum sevabın rahatlığıyla, sizlere konukseverliğiniz için teşekkür ediyorum. Yolunuz Sakarya'ya düşerse kapımız size açıktır. Hemde sonuna kadar. Caminiz hayırlı olsun. İnşallah kısa sürede bitecektir, dedi.
BAŞKAN YARDIMCISI BAHADIR, KEYİFALAN YAYLA ŞENLİKLERİNE KATILDI...
Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, cami temeli atma töreni sonrası Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül'ün yayla şenliklerine davetini geri çevirmedi.
Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'ı Mesudiye ilçesi sınırları içinde bulunan Keyfalan yaylasındaki Keyfalan Yaylası Konaklama Tesislerinde sohbet toplantısında ağırladı.
Mesudiye ilçe Kaymakamı Oğuzhan Aksoy'un da bulunduğu sohbet toplantısında Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye başkanlığı süresince yapmış olduğu projeler hakkında bilgiler verdi.
BAŞKAN GÜL, MESUDİYENİN NÜFUSUNU ARTTIRMAK İÇİN İSTANBUL'DA KAPI KAPI DOLAŞMIŞ!
Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye'nin nüfusunu arttırmak için, İstanbul'da yaşayan Mesudiyeleri kapı kapı nasıl dolaştığını anlattı. Başkan İsa Gül, nüfusumuz arttıkça İller Bankasında payımız daha fazla geliyor. Payımız arttıkça Mesudiye'ye daha fazla yatırım yaparız, dedi.
BAŞKAN GÜL YAYLALARA ÖNEM VERİYOR!
Başkan İsa Gül, Mesudiye Yaylalarına önem verdiğini, yaylaların Mesudiye için çok önemli olduğunu ve bu yüzden belediye olarak yaylalarımıza hizmet konusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz, dedi. Başkanın konuşmalarının doğru olduğunu Keyfalan Yaylasını gezdikten sonra daha iyi anladık. Kefalan yaylasına ulaşım çok rahat, yolları çok iyi. Yaylada çöp göremedik, yayla çok temiz. Elektrik, su ve altyapı konusunda bir sıkıntı yok. İmar konusunda başkan İsa Gül çok hassas. İsa Gül başkan yaylalarımızdaki doğal güzelliklerin yok olmasına müsade etmem diyor. Yaylalarda yapay göl oluşturma çalışmaları yapıyor. Buda yaylaya ayrı bir güzellik veriyor. Yaylalrda sadece yaz ayı şenlikleri yok, kış şenlikleri ve festivalleride düzenleniyor. Kısaca Mesudiye tıpkı Hendek gibi doğal güzellik bakımından çok zengin.
MESUDİYE'DE HAYVANLARIN BAKIM OTELİ VAR!
Başkan İsa Gül'ün anlattıkları içinde en çok ilgimizi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptıkları "Büyükbaş Bakım Hayvan Oteli" Projesi dikkatimi çekti. Başkan Gül, bu projeyle Mesudiye'yi tarım ve hayvancılığın merkezi yapmayı hedefliyor.
HÜDAVERDİ BAHADIR; BİZİMDE YAYLALARIMIZ VAR!
Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek ile Mesudiye ilçelerinin coğrafi yapı olarak benzerlikleri çok. Bizimde yaylalarımız var. Belediye olarak yaylalarımıza hizmet götürmek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yayla kültürünü yaşamayı ve yaşatmayı bilirim. Bizde Hendek'te yayla şenlikleri yapıyoruz. İnsanlarımızın mutluluğunu gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. İnşallah sizleride bir şenliğimizde görmek istiyoruz. Mesudiye ilçesini dolaştık ve güzel hizmetler yaptığınızı ve bunun karşılığınıda % 70 'in üzerinde oy alarak, halkın sevgisini kazandığınızı gözlemledik. Mesudiye ilçesinin tarım ve hayvancılıkta hamle yapacağına inanıyorum.Hayata geçirdiğiniz büyükbaş hayvan bakım oteli projenizde bunu doğruluyor.
Sizlerle bir arada olamaktan dolayı çok mutlu oldum. İlçe kaymakamı Oğuzhan Aksoy beye ve size gösterdiğiniz konukseverlik için teşekkür ederim, dedi.
HÜDAVERDİ BAHADIR, MESUDİYE'DEN HENDEK'E SELAM GETİRDİ!
Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'a selamlama konuşması yaptırdı.
Hüdaverdi Bahadır konuşmasında; kendisinin Karadenizli olduğunu ve bundanda gurur duyduğunu söyledi. 
Hüdaverdi Bahadır konuşmasında; Mesudiye'de yaşayan Orduluların selamlarını Hendek'te yaşayan Ordu kökenli hemşerilerine götüreceğini, söyledi.
NOT: HÜDAVERDİ BAHADIR'IN MESUDİYE'DE YAPTIĞI SELAMLAMA KONUŞMASININ VİDEOSU HABERİN İÇİNDEDİR!!!















Sakarya Ordu Hendek Mesudiye Hendek Belediyesi Mesudiye Belediyesi Ordu Keyfalan yayla şenlikleri Yayla şenlik Ordu mesudiye belediye başkanı İsa Gül Armutkolu köyü