Hüdaverdi Bahadır'dan çarıklı alaylı benzetmesi

TAKİP ET

Hani derler ya çarıklı siyasetçi, alaylı siyasetçi. Hayri abi bunun tam kaftanıdır. Tarım kooperatifi ile ilçe tarım müdürlüğünü bir araya getirecek bir bina yapalım, dedik. O da bize üzerimize düşeni yaparız, dedi.

ÇARIKLI ALAYLI...

Hendek Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu, Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Armoni Düğün Salonu'nda yoğun katılımla yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde Hayri Duran tekrar başkan seçildi.

Kongre sonunda divan başkanı Ali Şener Bayraktar, misafirlerimizden konuşmak isteyen varsa, konuşabilir, dedi. Ali Şener Bayraktar'ın daveti üzerine mikrofona Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır geldi. 

Hendek Belediyesi Başkan YardımcısıHüdaverdi Bahadır konuşmasına divanı, protokolü ve çiftçileri selamlayarak başladı. Hüdaverdi Bahadır, "Ziraat odamızın kongresi ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Hayri abinin başladığı günden itibaren yaptığı çıkışlarda Hendek büyük kazanç elde etti. Ben bu başarının daim olmasını diliyorum. Biz kendisiyle iki gün önce görüştük. Hayri abi gel bir birlik daha yapalım. Hani derler ya çarıklı siyasetçi, alaylı siyasetçi. hayri abi bunun tam kaftanıdır. Tarım kooperatifi ile ilçe tarım müdürlüğünü bir araya getirecek bir bina yapalım, dedik. O da bize üzerimize düşeni yaparız, dedi. Belediye başkanımızın bu konuyla ilgili bir tarım projesi var. Buradan yarımda olsa bir müjde vereyim. Deprem bölgesine Sakarya'dan yem ve slaj yardımları yapıldı. Ben bir çiftçi ailesi olarak teşekkür ediyorum. belediye başkanımızın önceden planlanmış bir programı olduğu için kendisi Ankara'da. Başkanımızın selamlarını iletiyorum. kongremiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Sakarya Hendek Belediye Ziraat odaları seçim kongre Hüdaverdi bahadır Tarım kooperatifi ilçe tarım Müdürlüğü Ankara