Horon bilmeyen, Karadeniz bölgesine hiç gitmemiş üyelerimiz var!

TAKİP ET

Erol Çetinkala, Karadenizli olup horon bilmeyen, Karadeniz bölgesine hiç gitmemiş üyelerimiz var. Horon ve folklor kursları, Karadeniz bölgesini tanıtım gezileri düzenleyerek, Karadeniz kültürünü yaşatacağız, dedi.

KARADENİZ DERNEĞİ, GAZETECİLERLE BAYRAKTEPE'DE BULUŞTU

Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri düzenledikleri kahvaltı programıyla, Hendekli basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Bayraktepe'de düzenlenen kahvaltı programında, 2. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili bilgiler verdi.

Bası mensuplarıyla yapılan toplantıya, başkan Mehmet Paslı,  yönetim kurulu üyeleri: Erol Çetinkala, Hasan Güney, Yılmaz İbrahimbaş, Yasemin Terzi ve Mustafa Terzi katıldı.

Başkan Mehmet Paslı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Karadeniz Kültür ve Sanat Festivali'nin tanıtımı için Hendekli gazetecilerden destek istedi.

Dernek başkanı Mehmet Paslı ve yönetim kurulu üyesi Erol Çetinkala, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Paslı ve Çetinkala, Hendek Karadeniz Havalisi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 1 yıl içinde yapmış olduğu sosyal, kültürel etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Mehmet Paslı, hamsi festivali düzenlemeyi düşünüyorduk, fakat Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz hamsi festivali düzenlediği için, biz hamsi festivalinden vaz geçtik, dedi.

Erol Çetinkala, Karadenizli olup horon bilmeyen, Karadeniz bölgesine hiç gitmemiş üyelerimiz var. Horon ve folklor kursları, Karadeniz bölgesini tanıtım gezileri düzenleyerek, Karadeniz kültürünü yaşatacağız, dedi.

Gazeteciler, dernek çalışmaları ve festival hazırlıklarıyla ilgili sorular sordu. Dernek yönetimi sorulan bütün soruları cevaplarken, gazetecilerin görüş ve fikirlerini dikkatlice not ettiler.

NOT: DERNEK YÖNETİMİYLE GAZETECİLERİN SORU CEVAP SOHBETİNİN TAMAMINI HABERİN VİDEOSUNDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.









hendek karadeniz bölgesi kültür sanat festival horon folklor karadeniz kültür ve sanat festivali karadeniz derneği hamsi festivali dikmen karadeniz gezileri