Hoca ekibiyle gelir, ekibiyle gider...

TAKİP ET

Antrenörlük hayatında hiç takım çalıştırmamış, hocalık tecrübesi yaşamamış bir isme, neredeyse bütçesi 10 milyon TL' yi aşan Hendekspor'u teslim etmek, büyük bir yönetim hatası olur.

ESKİ BAŞKAN ZAFER ÇAKMAK; "HOCA EKİBİYLE GELİR, EKİBİYLE GİDER" DEDİ.
İlçe kamuoyunda; Hendekspor'da Talip Toprak sonrası, yardımcı hocayla devam edileceği, konuşuluyor.
Hendekspor Yönetimi, yardımcı hocayla devam etme kararı alırsa, bu durumu ilçe kamuoyuna anlatamaz. Yönetim ilk başarısız sonuçta topun ağzında olur!
Eski başkan Zafer Çakmak'ın, ilçe kamuoyunda konuşulanları duyduğunu düşünüyorum. Eski başkan ÇAKMAK, katıldığı TV programında açıkça, hoca ekibiyle gelir, ekibiyle gider, diye konuşarak, Hendekspor'un yardımcı hocaya teslim edilmesi durumunu yanlış bulduğunu dile getirdi.
Zafer Çakmak başkanın bu düşüncesine bende katılıyorum. Antrenörlük hayatında hiç takım çalıştırmamış, hocalık tecrübesi yaşamamış bir isme, neredeyse bütçesi 10 milyon TL' yi aşan Hendekspor'u teslim etmek, büyük bir yönetim hatası olur. Yardımcı hocayla devam edecek yönetime taraftarlar ve gazeteciler, madem yardımcı hocayla devam edecektiniz, neden Talip hocayı gönderdiniz? Diye sorar.
Benimde yardımcı hocayla devam konusundaki düşüncem; Talip hocanın getirdiği teknik ekip devam edecekse, Talip hocayı da geri döndürün olur. 
 

Sakarya hendek belediyesi hendekspor hoca istifası talip toprak zafer çakmak turgut babaoğlu sakaryaspor