Hiç bir şey olmasa bile, bir şey olmuştur!

TAKİP ET

İl Başkanı Yunus Tever ile ilçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Ali Kemal Sofu kadar Ankara'ya gitmiyor. Bu kadar ziyaret sonrası, AK Parti'de Ali Kemal Sofu'ya özel görev mi verildi? sorusu akla geriliyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ, ALİ KEMAL SOFU'YA EL VERDİ Mİ?

2019 Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakından belediye başkan adayı olan Ali Kemal Sofu, ara vermeden siyaset yapmaya devam ediyor.

Ali Kemal SOFU'nun 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakından aday gösterilmesinin arkasında, Ali İhsan Yavuz'un olduğu siyasi kulislerde uzun süre konuşuldu. Bugünlerde Ali Kemal Sofu'nun Ankara'yı su yolu yapması, 2019 yılında konuşulanları hatırlattı. Ali Kemal Sofu kısa bir süre önce Ankara'da Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i meclisteki makamlarında ziyaret etti.

Bu ziyaret sonrası siyasi kulisler hareketlendi ve Ali Kemal Sofu'nun, Ali İhsan Yavız'dan el aldığı, konuşulmaya başladı. Hatta Ali Kemal Sofu'nun 2023 Seçimlerinde milletvekilliği aday adaylığı konusunda Ali İhsan Yavuz'dan onay aldığı siyasi kulislerde konuşuluyor.

Ali Kemal Sofu, siyasi kulislerde konuşulanları desteklercesine, 1 gün önce Ankara seferine çıktı. Sofu, bu sefer Recep Uncuoğlu'nu ve AK Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'ı meclisteki makamında ziyaret etti.

HİÇ BİR ŞEY OLMASA BİLE BİR ŞEY OLMUŞTUR!

Ali Kemal Sofu'nun Ankara ziyaretleri için " Sofu başkan leyleği havada gördü" yorumu yapılıyor. İl Başkanı Yunus Tever ile ilçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Ali Kemal Sofu kadar Ankara'ya gitmiyor. Bu kadar ziyaret sonrası, AK Parti'de Ali Kemal Sofu'ya özel görev mi verildi? sorusu akla geriliyor. Özel görev verilmesi konusuna şaşırmamak gerekir, çünkü Sofu'nun Ankara ziyaretlerinde; "Hiç bir şey olmasa bile, bir şey olmuştur"






Sakarya Ak parti Kocaeli Ali ihsan yavuz Erkan kandemir Mehmet Akif yılmaz Yunus tever Baykal Sofu Recep Uncuoğlu 2023 seçimleri 2019 yerel seçimler hiç bir şey olmasa bile bir şey olmuştur meclis ziyaret