HERSEK'TE BÜYÜKŞEHİR RÜZGARI ESTİ!

TAKİP ET

HERSEK'TE BÜYÜKŞEHİR RÜZGARI ESTİ!
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreş Kulübü Sporcuları Antrenör Mustafa Çelik nezaretinde katıldığı, Yalova Altınova Hersek Yağlı Pehlivan Güreşlerinden eli dolu olarak döndü.
Sezonun ilk büyük organizasyonlarından biri olan Hersek Yağlı Pehlivan Güreşlerine Mustafa Çelik ve öğrencileri damgasını vurmayı başardı.
Derece yapan pehlivanlarımız şu şekilde;
Teşvik 1 Boyunda: Fahrettin Adil Çelik birinci, Ferhat Duman üçüncü.
Ayak Boyunda: Bilal Bakkal üçüncü.
Küçük Orta Küçük Boyda: Ensar Bıyık birinci.
Büyük Orta Boyunda: Alparslan Tekmen ikinci, Osman Hazar üçüncü.
Başaltı Boyunda: Rıdvan Kaya ikinci, olarak katıldıkları organizasyonu tamamlamışlardır.

Turnuvayı değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreş Kulübü Antrenörlerinden Mustafa Çelik ise şunları söyledi:
"Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreş Kulübü olarak katıldığımız ilk turnuva idi. Böyle bir organizasyondan 8 madalya ile dönmek bizim açımızdan güzel oldu. Sezonun ilk turnuvası olmasına rağmen iyi dereceler elde ettiğimizi düşünüyorum. Turnuvaya katılan derece yapan yapamayan hiç farketmez bütün sporcularımı yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Hedefimiz elbette ki; Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri o vakte kadar ekip olarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum, bizi izlemek isteyen Kırkpınar'a gelsin." dedi.
Çelik ayrıca, "Bizim her koşulda maddi ve manevi yanımızda olan kıymetli Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye çok teşekkür ediyorum ve yapmış olduğumuz bu başarıları kendisine armağan ediyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Sakarya büyükşehir belediyesi yağlı güreş takımı ekremyüce yalova hersek armutlu altınova kırkpınar baş pehlvanları tarihi kırkpınar güreşleri hendek selman dede yağlı güreşleri güreş yağlı güreş yağlı güreş federasyonu