Hepiniz bir Bilal etmediniz!
Kokarcsyla mücadelede bir Bilal etmediniz!
HEPİNİZ BİR BİLAL ETMEDİNİZ!
Bir belediye başkanı düşünün, sorumlu olduğu şehir için hiç bir fedakarlıktan kaçmıyor!
Başka bir belediye başkanı düşünün, sorumlu olduğu şehir için sorumluluktan kaçarak, topu devlete atıyor!
Kokarca istilası bize, iki farklı belediye başkanı kimliğini açıkça gösterdi!
Tarımı tehdit eden Kokarca İstilası, çiftçileri canından bezdirdi!
Hızla çoğalan Kokarcalar şehir merkezlerine kadar indi!
Kokarca istilası karşısında çaresiz kalan halk, Belediyelerden yardım istedi!
Halkın yanı sıra Ziraat Odalarıda kokarca ile mücadelede Belediyelere ortak çalışma teklif etti!
Hendek Ziraat Odası, kokarcayla mücadele için, milletvekili Ali İnci ve belediye başkanı İrfan Püsküllü'yle toplantı yaptı!
Yapılan KOKARCA toplantısında Hendek halkının istediği bir sonuç çıkmadı.Milletvekil İnci, kokarca sorununu Tarım Bakanına ilettim, diye konuşarak günü kurtardı!
Başkan Püsküllü, toplantıda bu iş bizi aşar. Devletin el atması gerekir, diye konuşarak, topu devlete attı!
Arkadaş! Toplantının konusu belli. Kokarcayla mücadele etmeye niyetin yoksa, toplantıya niye katılıyorsun?
Kafanızı kumdan çıkartıp, etrafınıza bakın!
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, belediye bünyesinde ilaçlama ekipleri kurup, ekipleri ilaçlama için sahaya sürdü!
Bilal Başkan, bu iş bizi aşar deyip topu devlete atmadı!
Başkan Soykan devletine ve halkına yardımcı olmak için, taşın altına elini sokmaktan çekinmedi!
Bilal Başkan sizin gibi sırf reklam uğruna toplantıya katılıp, sosyal medya için pozlar vermedi!
Başkan Soykan konuşmak yerine eyleme geçerek, bir belediye başkanının sorunlar karşısında nasıl sorumluluk alacağını Başkan Püsküllü'ye gösterdi!
Sayın Püskülü! öğrenmenin yaşı olmaz!
Belediye başkanlığı konusunda sayın Soykan'dan ders alın!
Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran da kokarcayla mücadele konusunda eksik davrandı!
Milletvekili İnci ve Başkan Püsküllü'ye bir sözüm yok, fakat Bilal Deniz'in çağrıldığı bir toplantıya Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve CHP ilçe başkanı neden çağırmadı?
Topyekün mücadele etmek adına tüm partilerin ilçe başkanlarımı toplantıya çağırabilirdiniz!
Hiç kimse kusura bakmasın!
Kokarcayla mücadele konusunda hepiniz, bir Bilal etmediniz!!!