Hepimiz Fiko bebek için birer umut ışığı olmalıyız.

TAKİP ET

Yardım kampanyasının önemine işaret eden Hatice Kıran Doğan, 'Fiko bebeğin tedavisinin gerçekleşmesi için tüm halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bu zor durum ancak halkımızın yardımlarıyla aşılabilir. Hepimiz Fiko bebek için birer umut ışığı olmalıyız.' dedi.

FİKO BEBEK İÇİN
Hendek- Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri SMA hastası bebek Fikret için program düzenleyip yardım topladılar.
SMA tip 1 hastası Hendekli bebek Fikret Asım’ın yurt dışında gerçekleşmesi gereken tedavisi için öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldiler. Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda sınıf öğretmeni Hatice Kıran Doğan tarafından gerçekleştirilen program yoğun ilgi gördü.
Cumhuriyet İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Hatice Kıran Doğan ve öğrencileri kendi yazdıkları şiirleri seslendirdiler. Salondakilerin duygulu anlar yaşadığı programda veliler de şiirler seslendirdiler. Programda ayrıca sınıf öğretmeni Erdem Sakallıoğlu ve öğrencileri bağlamalarıyla türküler söyleyip izleyenlere güzel anlar yaşattılar.
Yardım kampanyasına destek olmak amacıyla müzisyenler Ömer Faruk Tan ve Pelin Taşkın da şarkılar seslendirdiler.
Yardım kampanyasının önemine işaret eden Hatice Kıran Doğan, “Fiko bebeğin tedavisinin gerçekleşmesi için tüm halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bu zor durum ancak halkımızın yardımlarıyla aşılabilir. Hepimiz Fiko bebek için birer umut ışığı olmalıyız.” dedi.







Sakarya Hendek Cumhuriyet Cumhuriyet İlkokulu yardım SMA hastalığı Fiko bebek yardım kampanyası