Hendekspor, Zonguldak'a Efelendi!

TAKİP ET

Hendekspor maçın 9'uncu dakikasında Muharrem Efe'nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın 34. Dakikasında Muharrem Efe kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü kaydetti. 

HENDEKSPOR OYNADI. ZONGULDAK KÖMÜRSPOR SEYRETTİ!
Mavi siyahlılar kampın 5’inci gününde 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Hendekspor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı
Antrenör Talip Toprak yönetimindeki Hendekspor müsabakaya hızlı bir başlangıç yaptı. Maçın ilk dakikalarında Hendekspor atak üstüne atak geliştirdi. Zonguldak defansı Hendek ataklarını faulle kesti. O faullerin birinde topun başına geçen  Muharrem Efe usta bir vuruşla topu, Zonguldak filelerine gönderdi. Mavi Siyahlılar 9’uncu dakikada Muharrem Efe’nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.
13. dakikada Emrah'ın ortası ile topla buluşan Yavuz Alemdar'ın müthiş şutu ile skor 2-0 oldu. Yavuz Alemdar'ın şutu jenerik olarak müthişti. 
Hendekspor skorun 2-0 olmasına aldırmadan ataklarını kesmedi. Zonguldak defansı, sağlı sollu Hendekspor atakları karşısında iyice bunaldı. Zaman zaman sertliğe başvuran Zonguldakspor'lu futbolcular sertliğe rağmen kalelerinde 3.golü gördüler.
Müsabakanın 34. Dakikasında Muharrem Efe kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü kaydetti. 
MERTCAN PENALTI KURTARDI.
Mücadelenin 40. Dakikasında tehlikeli gelişen Zonguldakspor atağında rakip futbolcu, cezasahası içinde düşürülünce, hakem beyaz noktayı gösterdi.  Zonguldak Kömürspor'un kullandığı penaltı vuruşunu kalesinde devleşen Mertcan kurtardı.
Hendekspor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
MAÇIN 2.YARISINDA GOL SESİ ÇIKMADI
İkinci yarıda her iki takımda bir çok oyuncu değişikliğine gitti. Zonguldakspor teknik heyeti Hendekspor kalesine gol atabilmek için bütün taktik değişikliklerini uyguladı, fakat gol atamadılar.
Hendekspor'un oyuna dahil olan futbolcularıda çok iyi mücadele etti. Koşan, rakibe pres yaparak topu kazanan ve topu iyi kullanan Hendekspor karşısında, Zonguldaklı futbolcuların fazla yapacak bir şeyleri yoktu.
Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Hendekspor, ilk devrede bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı. 
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MAÇI SONRASI DÜŞÜNCELER...
Hendekspor takımındaki disiplin dikkatimizi çekti. Saha içinde futbolcular arasındaki yardımlaşma ve kademe anlayışıda dikkatimizi çekti. Futbolcular formayı kazanma noktasında işin ciddiyetine varmış ve rekabet içindeler. Takımın kondisyonunuda beğendim. Kampın 5.günü olmasına rağmen Zonguldakspor karşısında diri bir Hendekspor gördüm. Talip hoca 2.Lig takımı Zonguldakspor'u net bir skorla ve üstün bir futbolla 3-0 yenerek, bize güven verdi. Talip hocanın hazırlık maçı olmasına rağmen, ciddiyeti elden bırakmadan maç boyunca futbolcuları uyarması ve taktiksel olarak oyuna müdahale etmesi, Lig için iyi sinyaller verdi.
Başkan Adil Karabulut ve Yöneticiler Hendekspor'u Kızılcahamam kampında yalnız bırakmıyor. Futbolcularla yakından ilgilenen başkan Adil Karabulut ve Yöneticiler, transfer konusunda Talip hoca ile fikir alış verişinde bulunuyor. Takımı güçlendirmek ve takım içi rekabeti arttırabilmek için çalışmalar yapan yönetimden transfer sinyali aldık.
ZONGULDAK KÖMÜR SPOR MAÇI KADROSU
-Mertcan Babat
- Muhammet Burak Balcı
- Yavuzhan Keleşoğlu
- Mert Meriç Köstereli
- Hakkı Helvacı
- Muharrem Efe
- Mustafa Kara
- Oğuzhan Çimen
- Yavuz Alemdar
- Emrah Turan
- Mustafa Salış
YEDEKLER
- Bülent Sağlam
- Ehat Koşutan
- Emirhan Can
- İskender Can
- Ali Mert Koca
- Enes Tok
- Selahattin Sefa Yazar
- Berkay Ekici
- Mehmet Avcı
- Berkant Yılmaz

 

























hendek kızılcahamam ankara zonguldak hendekspor 3.lig zonguldak kömürspor 2.lig hendek gerçek haber