Hendekspor Yönetiminde İstifa!

TAKİP ET

Yönetimde yaşanan görüş ayrılığı yüzünden Mustafa Yılmaz istifa etti. Hendek Kamuoyu istifa sonrası Basın Sözcüsü E.K'nin yapacağı açıklamayı merakla bekliyor.

HENDEKSPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA!
Hendekspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklama ile Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.
Mustafa Yılmaz Kamuoyu Bilgilendirme başlığı ile yaptığı açıklamasında Hendekspor da yaşanan olumsuz sürecin çözümü ile ilgili yönetimle  yaşadığı görüş ayrılıklarından ötürü, istifa ettiğini söyledi.
Mustafa Yılmaz'ın istifası sonrası Hendekspor Basın Sözcüsü E.K 'nin Basına yapacağı açıklamayı, Hendek Kamuoyu merakla bekliyor.
MUSTAFA YILMAZ'IN İSTİFA AÇIKLAMASI...KAMUOYU BİLGİLENDİRME
 Saygıdeğer Hendek kamuoyu;
Hendekspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak büyük onur ve gururla sürdürdüğüm görevimden, Hendek Spor’umuzun yaşamız olduğu olumsuz sürecin çözümü ile ilgili, yönetim kurulu arkadaşlarımla yaşamış olduğum görüş ayrılıkları nedeni ile istifa kararı almış bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte Hendek Spor’umuzun içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulup hakettiği daha büyük hedeflere ulaşmasını temenni ediyorum. Beni bu göreve layık görerek çalışma imkanı sunan Hendek Spor camiasına ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
SAYGILARIMLA!
MUSTAFA YILMAZ

hendek hendekspor i̇stifa yönetim hendeksporda istifa 3.lig turgut babaoğlu