HENDEKSPOR'U BEKLEYEN TEHLİKE!

TAKİP ET

Şu ana kadar 20 milyon TL' ye yakın ödeme yaptığınız, bazı yöneticiler tarafından konuşuluyor. Bu ödemeleri yaptığınız futbolculara lisans çıkartmadınız...

HENDEKSPOR'U BEKLEYEN TEHLİKE!

Hendekspor yönetimi yaptığı paylaşımla, teknik direktör Zeki Ersoy ile anlaştığını açıkladı. Hendekspor yönetimi; "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Zeki Ersoy ile anlaşmaya varmıştır. Hocamıza ve ekibine şampiyonluk yolundaki görevlerinde başarılar dileriz." diye açıklama yaptı.

Tüm uyarılara rağmen Mehmet Şansal ile yola çıkılması, Abant kampı tamamlanmadan Şansal Hoca ile yolların ayrılması, büyük bir yönetim hatasıdır.

Teşvik pirimi işlerine adı karışmış bir teknik direktörle anlaşmak ve teknik direktörün raporuyla Hendekli futbolcularla yollarını ayırıp Abant kampına takımı getirmek ve kampın başında anlatırken yere göğe sığdıramadığınız Şansal hoca ile yollarınızı ayırmak, büyük bir yönetim hatasıdır.

Şansal Hoca ile yollarınızı ayırdınız ayırmasına, çok sevdiğiniz hocanız aldığı peşinatı iade etti mi?

Peşinat ödemesi demişken, kulüpten ayrılan futbolculara ödenen paraları geri aldınız mı?

Şu ana kadar 20 milyon TL' ye yakın ödeme yaptığınız, bazı yöneticiler tarafından konuşuluyor. Bu ödemeleri yaptığınız futbolculara lisans çıkartmadınız. Yapılan transferlere 1 tane lisans bile çıkmadı. Futbolcuların isteğine göre Abant kampı dönüşü lisansların çıkacağı bilgisine ulaştık. Hiç bir yaptırım mecburiyeti olmayan BAL Liginde, para ödemesi yapılan futbolculara lisans çıkartılmaması yönetici hatasıdır. Kamp dönüşü takımdan ayrılmalar olursa, yazık olmayacak mı?

Hendekspor yönetimi, futbolculara paraları dağıtıyor, fakat lisans çıkartmıyor. Ödeme  yaptığınız her futbolcunun lisansını çıkartmanız gerekir, çünkü BAL Liginde lisans çıkmayınca, sözleşme imzalasanız da futbolcu üzerinde hiç bir hakkınız olmuyor.

Bu durum ligin başlamasına sayılı günler kala, Hendekspor için tehlikeli oluyor. Ne yapıp edin, ödeme yaptığınız futbolcuların lisanslarını bir an önce çıkartın. Bu işin sonunda yolda kalmak ve daha fazla para harcamakda var!!!  


 

hendekspor transfer teknik direktör zeki ersoy mehmet şansal peşinat lisans bal ligi abant kamp abnat kampı teşvik pirimi