Hendekspor şeytanın bacağını kırdı!

TAKİP ET

Hendekspor sahasında ilk galibiyetini 9. hafta Sancaktepespor karşısında almıştı. Hendekspor, Çatalcaspor karşısında şeytanın bacağını kırdı.

HENDEKSPOR, HAFTALAR SONRA EVİNDE KAZANDI!
Hendekspor sahasında İstanbul temsilcisi Criptoswaps Çatalcaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldı.
Hendekspor evinde haftalardır bir türlü kazanamıyordu. Evinde oynadığı 12 maçta 2. galibiyetini bugün Çatalcaspor karşısında aldı. Hendekspor sahasında ilk galibiyetini 9. hafta Sancaktepespor karşısında almıştı. Hendekspor, Çatalcaspor karşısında şeytanın bacağını kırdı.
KALECİ MERTCAN VE MURAT SİPAHİOĞLU HATASIZ OYNADI...
Çatalcaspor karşısında kaleci Mertcan Babat, stoper Murat Sipahioğlu, Yavuz Alemdar ve Mustafa Şalış'ın performansları dikkat çekti. Özellikle stoper Murat Sipahioğlu'nun hatasız oyunu, taraftarların dikkatini çekti.
Hendekspor defansı her ne kadar yenilen golde hata yapsada maçın genelinde iyi mücadele etti. Bugünkü maçta Hendekspor'un kanatlarıda iyi çalıştı. Yavuz Alemdar'ın performansı hücum gücünü arttırdı. 
Hendekspor orta sahası iyi mücadele etmesine rağmen oyun kurmada zaman zaman zorlandı. Hendekspor transfer döneminde atakları yönlendirecek bir orta saha oyuncusu alamamanın sıkıntısını evinde oynadığı maçlarda yaşıyor.
Forvet Ahmet Hakan Şahin bugün gol atmasına rağmen, dağınık oyununa devam etti. Ahmet Hakan Şahin önceki maçlara oranla bugün daha iyiydi.
Mustafa Şalış, forvet hattında gösterdiği mücadeleye, fırsatçılığını ve takipçiliğini ekleyerek çatalcaspor defansının hatasını affetmedi ve golü atarak, Hendekspor'un oyuna dönmesini sağladı.
İLHAN VAR'LA DEĞİŞEN OYUN SİSTEMİ...
İlhan Var hocanında bugünkü galibiyette büyük payı var. Oyuna müdahaleleri ve yerinde oyuncu değişiklikleri galibiyete büyük katkı verdi. Hendekspor'lu futbolcuların geriye doğru oynamadığı ve sürekli olarak atak yapmayı düşündüğü bir maç seyrettik. Kısa süredeki oyun sistemindeki bu değişiklik, Hendekspor'a galibiyeti getirdi.
TARAFTARLAR VE BURHAN BAŞKAN...
Bugün Hendekspor taraftarı da geçmiş maçlara göre iyiydi. Her ne kadar tribünler tam olarak dolmasada, tribünde yerini alan taraftarlar üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar.  Tarftarlardan söz açmışken MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı'dan bahsetmemek olmaz. Burhan başkan protokol tribününde oturmayıp, maçları taraftarlarla birlikte izliyor ve birlikte tezahürat yapıyor. 
Hendekspor'un rakipleri bugün maçlarını kazandı. Bugün alınan galibiyet, düşme potasından uzaklaşmak için önemli bir adımdı. 
GALİBİYETİ GETİREN GOLLER, AHMET HAKAN ŞAHİN VE MUSTAFA ŞALIŞ'TAN...
Criptoswaps Çatalcaspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısına Hendekspor atak başladı. Daha kontrollü ve atak oynayan Hendekspor rakip kaleye atak üstüne atak gerçekleştirirken, ilk yarının son dakikalarında 44. Dakikada Ahmet Hakan Şahin'in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısı Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı. Karşılıklı ataklarla her iki takım da gol yollarında etkili olmaya çalışırken, Criptoswaps Çatalcaspor 65. Dakikada geliştirdiği atakta Ömer’in vuruşu ile skoru 1-1’e getirdi. Golün ardından çabuk toparlanan temsilcimiz Hendekspor golden iki dakika sonra geliştirdiği atakta Mustafa Şalış ile skoru 2-1’e getirdi.
Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşma her iki takım da geliştirdiği ataklarda gol bulamadı ve karşılaşma Hendekspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Stad: Hendek Atatürk Stadı
Hakemler: Deniz Kükrek, Musa Murat Emre, Mehmet Ali Çetin
Hendekspor: 2
Cripswaps Çatalcaspor: 1
Hendekspor: Mertcan, Yavuzhan (Enes), Sabri, Yavuz, İlkay (Yusuf), Murat, İbrahim, İskender, Barış, Mustafa (Emre), Ahmet
Teknik Direktör: İlhan Var
Criptoswaps Çatalcaspor: Akın, Hüseyin, Necati (Cem), Alihan (Berkay), Burak, İsmet, Mehmet (Ömer), Yunus, Fevzi, Mehmet Yusuf (Furkan)
Teknik Direktör: Kadir Akbulut
Goller: Dk. 44 Ahmet, Dk. 67 Mustafa (Hendekspor) Dk. 65 Ömer (Criptoswaps Çatalcaspor)

 










hendekspor çatalcaspor tff 3. lig 1. grup fikstür puan cetveli sakarya istanbul ilhan var ahmet hakan şahin