HENDEKSPOR'DAN "SEN, BEN YOK, BİZ VARIZ " AÇIKLAMASI

TAKİP ET

Sakarya'da çıkan haberlerle ilgili birilerini suçlamadan önce, kendi hatalarınızı bir gözden geçirin. Çuvaldızı başkasına batırırken, iğneyi de kendinize batırın!

SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

Hendekspor Basın Sözcüsü Uğur Nal, son günlerde çıkan haberler yüzünden, Hendekspor yönetimi adına basın açıklaması yaptı. Uğur Nal, basın açıklaması yapma gereği duyduklarını söyleyerek, basın açıklaması yaptı.

BASIN AÇIKLAMASI

Yeni sezon öncesi sadece ve sadece şampiyonluk hedefleyen Yönetim Kurulumuz teknik ve idari anlamda kulübümüzü en iyi noktaya getirmek adına gece gündüz çalışmaktadır. Bu süreçte geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası ameliyat olan Başkanımız Sayın Hüdaverdi Bahadır’ın durumunun her geçen gün iyiye gitmesi hepimiz için büyük moral kaynağı olmuştur. Yönetim Kurulu olarak, “Sen ben yok biz varız” şiarıyla çıktığımız bu yolda Başkanımız Hüdaverdi Bahadır’ın direktif ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kendisiyle sürekli istişare ve değerlendirme yaparak, adımlarımızı atmaktayız. Sonuç olarak profesyonel lig parolasıyla çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içinde Hendek’in markasını el üstünde tutmak adına gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Hüdaverdi Bahadır Başkanlığındaki yönetim kurulumuzun başka bir gayesi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BU DURUMA NASIL GELİNDİ?

Bir kaç gün önce bir medya mensubu, Hendekspor Basın isimli Watsap grubuna; Değerli Hendekspor yöneticileri, dün yönetim kurulu üyeleri olarak toplantı yaptığınız bilgisine ulaştım. Toplantı da ne gibi kararlar alındı yoksa rutin bir toplantı mıydı. Bu konuda basına bilgi verecek misiniz. Saygılarımla..." diye yazdı. 

Bu mesajdan kısa bir süre sonra Hendekspor Futbol Şubesi Sorumlusu Engin Varlıca  ilçede yayın yapan bir internet haber sitesinde övgü dolu sözlerle, haftanın enleri arasına girdi.

Kendisinin öne çıkarılmasından rahatsız olan Engin Varlıca, kendine ait sosyal medya hesabından, sen ben yok, biz varız mottosunu kullanarak paylaşım yaptı.

Hendekspor'da yaşanan bu gelişmeler, Hendekspor'u yakından takip eden Sakarya basınının radarına takıldı. Sakarya basını bu konuyla ilgili haber yaptı. 

Sayın Yöneticiler!

Sayın Basın Mensupları!

Sakarya'da çıkan haberlerle ilgili birilerini suçlamadan önce, kendi hatalarınızı bir gözden geçirin. Çuvaldızı başkasına batırırken, iğneyi de kendinize batırın! Lütfen! Hendekspor'da ki huzur ortamının bozulmasına müsaade etmeyin! Dedikodulara kulak tıkayıp, herkes işini yaparsa, Hendekspor başarılı olur!!!


 

hendekspor sakarya basın hendek basın dedikodu haber engin varlıca hüdaverdi bahadır