Hendekspor'da işler iyi gitmiyor!

TAKİP ET

Yeni transferlerin maç performansları, transfer fiyaskosu olarak yorumlanıyor. Gökhan Kaba ile ilgili de, Hendekspor'u kaldıracak hocalık kapasitesi yok, diye taraftarlar arasında konuşuluyor. Kim ne konuşursa konuşsun, Hendekspor'da işler iyi gitmiyor!!!

Hendekspor, kadroda yapılan yap-bozlar yüzünden sahasında puanlar kaybetmeye devam ediyor. Deneme tahtasına dönen Hendekspor bugün Karamanspor karşısında kötü oynadığı maçlara bir yenisini daha ekledi.
Maçın ilk yarısı Karamanspor'a sayısız gol fırsatları veren Hendekspor'da yeni transferler de etkisiz kaldı. Ortasahayı derleyip toplasın diye alınan İsmail Ayaz, dağınık görüntüsüyle tepki çekti. Gökhan Kaba'nın İsmail Ayaz'a 83 dakika sabretmesi, tıribünlerin tepkisini çekti. Gol ümidi olarak alınan Ahmet Hakan Şahin neredeyse kalenin içinden topu filelere gönderemedi. Gol makinesi, çamaşır makinesi çıktı!!!
Yeni transfer Kıvanç'ın ismi, esame listesinde yoktu. Aynı şekilde stoper Burak ve Yavuz Alemdar'da esame listesinde yoktu. Bu isimler hakkında basına, sakatlık yada ceza açıklaması yapılmadı. 
Yeni transferlerin maç performansları, transfer fiyaskosu olarak yorumlanıyor. Gökhan Kaba ile ilgili de, Hendekspor'u kaldıracak hocalık kapasitesi yok, diye taraftarlar arasında konuşuluyor. Kim ne konuşursa konuşsun, Hendekspor'da işler iyi gitmiyor!!!
MAÇTAN DAKİKALAR...
DK 2... Karamanspor atağında yapılan kafa vuruşunda top, kaleci Bülent ile kale direği arsına sıkıştı ve kornere gitti. kullanılan korner de tehlike yarattı.
DK 3...Karamanspor sağ taraftan etkili geldi. Yapılan ortayı defans uzaklaştırdı.
DK 4...Karamanspor sol taraftan etkili geldi. Rakip forvet kötü vurunca top auta gitti.
DK 6...Hendekspor atağında İlkay, zayıf bir kafa vuruşu yaptı.
DK 8...Hendekspor korner kullandı. Yavuzhan Keleş'in kullandığı korner, kalecide kaldı.
DK 9...Karamanspor forveti Hendekspor cezasahası içinde tehlike yarattı. Peşpeşe Hendekspor kalesine 2 şut çekildi. Kaleci Bülent çekilen 2 şutu kurtarırken, defans seyretti.
DK 17...Karamanspor atağı autla sonlandı.
DK 19...Karamanspor sol kanattan etkili geldi. Cezasahası içine yapılan ortaya Mert Meriç son anda ayağını koyarak, tehlikeyi önledi.
DK 20...Karamansportehlikeli geldi. Çekilen şutu kaleci Bülent güçlükle kornere çeldi.
DK 24...Karamanspor atağını stoper Sabri faulle kesti ve sarı kart gördü. kullanılan serbest atışı, kaleci Bülent cezasahası dışına yumrukladı.
DK 26...Karamanspor atağında çekilen şutu kaleci Bülent güçlükle çıkardı.
DK 27...Kanat değiştiren İlkay, çektiği güzel şutla Karamanspor kalesini yokladı. Kaleci köşeden çıkardı.
DK 35...Hendekspor faul atışı kazandı. Topun başına geçen İsmail Ayaz, faul atışını çok kötü kullandı.
DK 37...Yavuzhan Keleşoğlu çok güzel orta yaptı. İsmail Ayaz müsait durumda çok kötü kafa vuruşu yaptı.
DK 42...Hendekspor faul atışı kazandı. Kullanılan atışı kaleci kornere çeldi. Kullanılan kornerde müsait durumda olan İsmail Ayaz, topa kafa vuramadı.
DK 50 ...Hendekspor tehlikeli geldi. Sağ taraftan gelen ortada rakip stoperleri geçen topa Yavuzhan Keleşoğlu dokunamadı.
DK 52...Karamanspor tehlikesi son anda uzaklaştırıldı.
DK 54...Stoper Sabrinin ağır kalması sonucu gelişen karamanspor atağında çekilen şutu, kaleci Bülent güçlükle engelledi.
DK 58...Hendekspor'da oyuncu değişikliği oldu. Oyundan Yavuzhan Keleş ve Barış Güner çıktı, oyuna Emre Kılıç ile Ahmet Hakan Şahin girdi.
DK 60...Rakibini formasından çeken Yusuf Kaan Kara sarı kart gördü.
DK 65...Karamanspor tehlikesi son anda önlendi.
DK 66...Gelişen Hendekspor atağında Berkay faulle durduruldu. Kazanılan faul atışında cezasahası içine yapılan ortaya müsait durumda olan Ahmet Hakan Şahin kötü bir kafa vuruşu yaptı.
DK 68...Bülent'in hatalı çıkışından boşta kalan topu sol çaprazdan boş kaleye gönderildi. Top auta çıktı. 
DK 72... Kaleci Bülent sakatlanarak oyundan çıktı. yerine kaleye Mertcan Babat girdi.
DK 76...İbrahim Ethem sağ taraftan bindirme yaptı. Rakibini geçtikten sonra cezasahası içine güzel bir orta yaptı. Defansı geçen topa yakın mesafeden iyi vuramayan Ahmet Hakan Şahin'in vuruşu kaleciden kornere çıktı.
DK 80...Gelişen Karamanspor atağında Hendekspor cezasahası içine kadar giren karamansporlu futbolcunun ayağındaki topa, Yusuf Kaan Kara son anda müdahalede bulunarak, gol tehlikesini önledi.
DK 83...İsmail Ayaz çıktı Enes Tok girdi. Enes'in girişiyle ortasahaya hareket geldi. Enes Tok girer girmez topla buluştu ve çektiği şut kalecide kaldı.
DK 88... Karamanspor atağında çekilen güzel sert şutu, kaleci Mertcan Babat, aynı güzellikle çıkardı. Maçın en güzel pozisyonuydu.
DK 90...Yusuf Kaan Kara gereksiz yere rakibini çekti ve hakem 2. sarıdan kırmızı kart verdi. Hendekspor uzatma dakikalarını 10 kişi oynadı.
Uzatma dakikalarında gol olmayınca maç 0-0 bitti.
MAÇ SONU TRİBÜNDE OLAYLAR ÇIKTI!
Maçın uzatma dakikalarında Batı Tribününden rakip oyuncuya küfür edildi. Polisler küfür eden vatandaşı almaya çalışınca taraftarlarla polis arasında arbede yaşandı. Tel örgülerin kenarında yumruklaşmaya varan arbedeye taraftarlar tepki gösterdi.
Bir taraftarın, "Bu olayın nedeni iç sahada kazanamama stresidir. Takım kötü olunca taraftar ister istemez küfredebiliyor. Bu tip olaylar her sahada oluyor. Yönetimin yaptığı yanlış transferler, taraftarın pisikolojisini bozdu. Yazık oluyor Hendekspor'a. Hendekspor top oynamıyor. Haftalardır kötü" Sözleriyle her şeyi özetledi.
Hendekspor: 0

Karaman Belediyespor: 0

Hakemler: Burak Kaplan, Enes Berk Güçlü, Yunus Çiftçi

Stad: Hendek Atatürk

Hendekspor: Bülent(Mertcan), Yavuzhan(Emre), Sabri, Yusuf Kaan(K.K), İsmail(Enes), İlkay, Berkay, İbrahim Ethem, Mert Meriç, İskender, Barış (Ahmet Hakan)

Teknik Direktör: Gökhan Kaba

Karaman Belediyespor: Kemal Mert, Batuhan, Arda Kürşat(Muhammet Ebrar), Ömer Faruk, Emirhan, Ahmet, Selahattin Enes(Yunus), Burak, Süleyman(Mehmet Emre), Bekir, Hami( Ahmet Fatih)

Teknik Direktör: Salih Eken

Gol: Yok

Kırmızı Kart: Dk. 90+1 Yusuf Kaan (Hendekspor)









Sakarya Hendek Konya Karaman 3.lig 1.grup fikstür puan cetveli Hendekspor Karamanspor TFF hakem