Hendekspor'da işler iyi gidiyor

TAKİP ET

Hendek için hedef bitmez. Hendek'in her zaman hedefi vardır...

Hendekspor 10 günlük Kızılcahamam Kampını bitirdi.
Hendekspor 2.etap çalışmaları için Kızılcahamam'da 10 günlük kamp yaptı. Hendekspor Kızılcahamam kampında dört hazırlık maçı oynadı. Hendekspor'un Kızılcahamam kampı, çalışma ortamı ve moral olarak çok iyi geçti.
HAZIRLIK MAÇLARI
Hendekspor 2.Ligten iki ve 3.Ligten iki olmak üzere dört tane hazırlık maçı yaptı. Hendekspor, oynadığı 4 hazırlık maçında göz doldurdu.
Hendekspor, 2.Lig takımlarından Adıyamanspor ile golsüz berabere kalırken, Zonguldak Kömürspor'u 3-0 yendi.
Hendekspor, 3.Lig takımlarından Iğdırspor'la 0-0 berabere kalırken, kampın son gününde Kırıkkalespor'u 1-0 yendi.
Hendekspor kampını ve hazırlık maçlarını yakından takip ettik. Kamp boyunca kondisyon ve futbol olarak, her geçen gün üstüne koyan bir Hendekspor gördük. İzlediğimiz hazırlık maçlarında çok koşan, rakibine oyun kurma fırsatı vermeyen ve sürekli topun sahibi olmak isteyen bir Hendekspor izledik. Uzun zamandır Hendekspor'u takip ediyorum, fakat bu kadar çok koşan ve kondisyonu yüksek olan bir Hendekspor'u ilk defa izliyorum. 3.Ligin şöhrettler topluluğu olan Iğdırspor karşısında Hendekspor çok koşarak, şöhretli ayaklara oyun kurma şansı tanımadı. Trabzonspor'dan tanıdığımız Sercan Kaya, Sakaryaspor'dan Muhammed Reis, Hakan Aslan, kaleci Ali Şeker ve diğerleri Hendekspor'un oynadığı futbola hayran kaldı. Hendekspor, kondisyon olarak 3.Ligde neler yapabileceğini, Kızılcahamam kampında rakiplerine gösterdi.
Hendekspor oynadığı 4 hazırlık maçında kalesinde gol görmedi ve yenilmedi. Aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlikle futbol olarak göz doldurdu.
HENDEKSPOR SAVUNMAYI İYİ YAPIYOR...
Hendekspor takım olarak savunmayı çok iyi yapıyor. Her ne kadar savunma 1.bölge olarak bilinsede, Hendekspor savunmaya 3.bölgede başlıyor. 3. bölgede yapılan baskı, rakibin oyun kurmasını engelliyor. 3. bölgedeki baskı sonrası ortasahaya zor gelen rakip, gördüğü pres sonrası topun hakimiyetini kaybediyor. Hendekspor çok koşuyor. 3. bölgede ve 2.bölgede çok koşan Hendekspor'un her iki bek oyuncusuda koşarak atklara yardımcı oluyor. Zaten Talip hocanın oyun sisteminde bekler, hücuma aynı anda çıkıyor...
Hendekspor, gol yemiyor, fakat gol yollarında zorluk çekiyor. Hendekspor'un santrofor eksikliği Kızılcahamam kampı sonrası ortaya çıktı. Sırtı dönük oynayabilen, servis yapabilen ve yüksek toplarda başarılı bir santrafora ihtiyacımız var.
Hendekspor'u 34 maçlık uzun bir lig maratonu bekliyor. Covid-19 hastalığı, sakatlıklar ve kart cezaları düşünülerek, orta sahaya ve kanada takviyeler yapılmalıdır. En azından 1 orta saha ve 1 kanat oyuncusu alınmalıdır.
HENDEK'İN HER ZAMAN HEDEFİ VARDIR...
Hendekspor'da ihtiyaç olan transferler yapılırsa, gücüne güç katar. Dahada güçlenen Hendekspor, yarışmacı takım kimliğine bürünerek, zirve yarışına katılır.
Hendekspor'un Kızılcahamam kampının çok iyi geçtiğini hazırlık maçlarında gördük. Talip hoca ve ekibini 2.etap çalışmalarında gösterdikleri başarıdan ötürü kutlarım.
Kızılcahamam kampında takımı ylnız bırakmayan başkan Adil Karabulut ve yöneticileri es geçmek olmaz. Onlarda üzerine düşeni fazlasıyla yaptılar ve yapmayada devam ediyorlar. kampa katılan 2 stoper transferi, yönetimin başarısını gösteriyor. Yönetimin, 1 santrofor, 1 kanat ve 1 ortasaha transferi yapacağına inanıyorum. Turgut başkanın söylediği bir sözle yazıma noktayı koyuyorum. Hendek için hedef bitmez. Hendek'in her zaman hedefi vardır...

 

hendek hendekspor 3.lig kızılcahamam kampı kırıkkalespor iğdırspor zonguldak kömür spor adıyamanspor hazırlık maçı turgut babaoğlu