HENDEKLİ GENÇ KAYMAKAM MERT ÇANGA DENİZLİ'DE GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR!

TAKİP ET

Devlet, 26 yaşında Mert Çanga isimli delikanlıya güvenmiş, Denizli'nin önemli ilçelerinden birine atamış.

HENDEKLİ GENÇ KAYMAKAM MERT ÇANGA GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR!

Hendekli genç Kaymakam Mert Çanga(26) görev yaptığı Denizli'nin Çal ilçesinde gönülleri fethediyor.

26 yaşındaki genç kaymakamın Çal ilçesinde yaptığı çalışmaları,  Denizli medyası yakından takip ediyor. Denizli medyasından gazeteci Ferah Işık, "Zeki, çevik, ahlaklı...Hepsinden önemlisi halk adamı" başlıklı yazısında Hendekli Kaymakam Mert Çanga'yı övgü dolu sözlerle anlattı.

Ferah Işık yazısında; Devlet, 26 yaşında Mert Çanga isimli delikanlıya güvenmiş, Denizli'nin önemli ilçelerinden birine atamış. Yaş 26 ama sportmen ve düzgün fiziğiyle, hiçte yaşını göstermiyor. Bir çoğu Kaymakamı 20-21 yaşlarında tahmin ediyor. halk biraz şaşkın. "Ya daha bu çocuk değil mi?" diye birbirine soru soranlar, "çok genç ya, olur mu acaba?" diyenler v.s. diye yazıyor.

Gazeteci Ferah Işık, "Aradan 1 yıl geçti. kamu görevinde 1 yıllık tecrübe. bu süre zarfında ne mi oldu? Kaymakam, gençlerin gönlünde taht kurdu. Kimi zaman paraşüte bindi. kimi zaman ok attı. Futbol, tenis, voleybol, basketbol oynadı. Hemen her gün vatandaşla pazaryerinde, kahvehanelerde, köy meydanlarında, kısaca toplumun her kesiminin içinde. kısa sürede devletin gülen ve güven veren yüzü oldu Mert Çanga. Yazıyı yazmamdaki amaç, kaymakamı tanıtmak değil, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm siyasi partilere mesajım. Şöyle yani, yaşı 80'e dayanmış, bırakmıyorsunuz arkadaş o koltukları. Gençlere güvenmiyorsunuz. Güvenin. Yeni dünya düzenine onlar daha iyi uyum sağlıyor. Adına Z Kuşağı deniyor bu gençlerin. Görev ve sorumluluk verildiğinde gençler, enerjileriyle daha başarılı olduklarını gösteriyor işte. Tecrübe elbette önemli, amma velakin, bir ömür boyu koltuklarınızda oturmak zorunda değilsiniz. Bakın hemen yanımızdaki Çal Kaymakamı Mert Çanga'ya. iyi bakın! Toplum olarak değerlerimizi hızla yitirdiğimiz bir ortamda, bu toplumun içinde hala zeki, çevik, ahlaklı ve hepsinden önemlisi halk adamı gençlerimizin gümbür gümbür geldiğini görüyoruz. Yol verin, açın gençlerin önünü." diye yazarak, güzel mesajlar veriyor.

Hendekli genç bir Kaymakamın 1 yıl gibi kısa sürede Denizli'de gönüllere girmesi, Hendek adına çok güzel bir gelişme!

26 yaşında genç bir Kaymakam, Çal ilçesi halkının gönlüne giriyor!

Genç kaymakam Mert Çangay'ı Denizli basını yakından takip edip, onun çalışmalarını hayranlık duyarak yazıyor!

Hendekli genç Kaymakam Mert Çanga, şimdiden hendekli gençler için rol model oldu!

Kaymakam Mert Çanga'nın babası Emin Çanga çocukluk arkadaşımdır. Arkadaşım Emin Çanga'yı gençlerimize rol model olan bir evlat yetiştirdiği için, canı gönülden kutlarım. İnşallah! Mert Çanga gibi başarılı gençlerimizin sayısı artar!

 

denizli çal çal ilçe kaymakamlığı kaymakam mert çanga z kuşağı denizli basını gönüllere girmek rol model