HENDEK TEK YÜREK!

TAKİP ET

Hendek halkının deprem bölgesine yardım konusunda yarıştığını, Hendek Belediyesi başta olmak üzere, Kızılay ve Hendek ilçe Müftülüğünün de yardım kampanyasına destek verdiğini, söyledik. Hendek'in deprem bölgesine yardımlarda tek yürek olduğunu anlattık.

HENDEK, YARDIMDA TEK YÜREK OLDU!

TV264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında Hendek halkının deprem bölgesine yardım yollamaya devam ettiğini anlattık.

İlçelerde Gündem Programında; yardım toplama merkezinin belediye nikah salonundan, kapalı durumda olan Hendek Belediyesi Otobüs Terminaline taşındığının bilgisini, hayırsever vatandaşlarımıza duyurduk.

İlçelerde Gündem programında, yakacak odun, soba, battaniye, çocuk bezi, mama, gıda ve giyecek olmak üzere toplamda 109 araçlık malzeme, deprem bölgesine yardım olarak gönderildiğini ve yapılan yardımları il il açıkladık.

İlçelerde Gündem programında, yardımların devam etmesi gerektiğini, ilçemizde evlere yerleştirilen depremzede ailelerin de ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapılması gerektiğini anlattık.

Kısaca, Hendek halkının deprem bölgesine yardım konusunda yarıştığını, Hendek Belediyesi başta olmak üzere, Kızılay ve Hendek ilçe Müftülüğünün de yardım kampanyasına destek verdiğini, söyledik. Hendek'in deprem bölgesine yardımlarda tek yürek olduğunu anlattık.

Hendek belediye deprem kızılay ilçe müftülük yardım hendek belediyesi yardım kampanyası hendek gerçek haber