Hendek'te Yunus Tever Rüzgarı...

TAKİP ET

Hendek'te yapılan çalışmalar kapsamında il başkanı Yunus Tever, belediye başkanı Turgut Babaoğlu'nu ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI YUNUS TEVER HENDEK'TE...
Sakarya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Hendek İlçe Teşkilatının organize ettiği çalışmalara katıldı. Hendek'te yapılan çalışmalarda il başkanı Yunus Tever'e, ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Kadın Kolları başkanı Seher Namlı Dündar, Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri eşlik etti.

YUNUS TEVER ESNAFLARI ZİYARET ETTİ...
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi. İl Başkanı Tever, esnaflarla sohbet etti. Sohbetin konusu, ülke ve ilçe ekonomisiydi...

Yunus Tever, taksi duraklarına uğrayarak, taksici esnafıyla yaşadıkları sorunlarla ilgili sohbet etti. İl Başkanı TEVER, Taksici esnaflarına gösterdikleri konukseverlik için teşekkür etti.
YUNUS TEVER GÜL KOOP'U ZİYARET ETTİ...
iL Başkanı Yunus Tever ile ilçe başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, S.S. 8 Nolu Hendek Gül Minibüsleri ve Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. 
Gül Koop. Başkanı Sinan Sunman, il başkanı Tever'e kooperatif üyelerinin sorunlarını aktardı. İlçe Başkanı Baykal, sorunların aktarılması konusunda, Kooperatif başkanı Sinan Sunman'a yardımcı oldu.
BAŞKAN TEVER, HENTIR'I ZİYARET ETTİ...
İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, SS. 35 Nolu Hentır Tırcılar Kooperatifini ziyaret etti.
HENTIR Tırcılar Kooperatifi başkanlığına yeni seçilen İlhan Kaya ve Yönetimine hayırlı olsun ziyareti yapan Tever ve Baykal, Kooperatif Üyeleri ile bir araya geldiler. Nakliye sektörünün sorunlarıyla ilgili yapılan sohbet sonrası, il başkanı Yunus Tever, yeni seçilen başkana ve yönetime başarılar diledi.
ODA BAŞKANLARINA ZİYARET...
İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Şöförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek’i ziyaret ettiler.

Oda Başkanlarıyla esnafların yaşadığı sıkıntılar, ülke ve ilçe ekonomisi üzerine sohbet eden Tever ve Baykal, başkanların yanından memnun ayrıldılar.
TEVER VE BABAOĞLU BULUŞMASI...
İl Başkanı Yunus Tever ile İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Cumhur İttifakının Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İl Başkanı Tever ile Başkan Babaoğlu, Cumhur İttifakı ve 2023 Seçimleri üzerine sohbet ettiler. Yapılan sohbette, Cumhur İttifakıolarak birlik, beraberlik içerisinde şehrimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hendek'te Cumhur İttifakının oylarını arttıracağız, diye konuştular.
İl Başkanı Yunus Tever ziyaret sonrası, misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ediyor, Cumhur İttifakı olarak birlik, beraberlik içerisinde olduğumuzu, belediye ziyaretinde gördük. Başkanımızla bundan sonra daha sık görüşeceğiz, dedi.
YUNUS TEVER, GENÇLİK KOLLARIYLA BİRLİKTE İFTARA 5 KALA PROGRAMINA KATILIP, İFTARLIK KUMANYA DAĞITTI...

























sakarya hendek ak parti mhp cumhur ittifakı belediye hendek belediyesi yunus tever turgut babaoğlu baykal seçim ramazan iftar ankara başkan demirel gül koop demirel esnaf nakliye sektörü ekoomi gündem güncel