HENDEK'TE YIKIM İŞLERİ DEVAM EDİYOR!

TAKİP ET

Hendek'te yıkım işleri devam ediyor. Önce Hendek Anadolu Lisesi, sonra eski cezaevi...

HENDEK'TE YIKIM İŞLERİ DEVAM EDİYOR

HENDEK ANADOLU LİSESİ

Hendek Anadolu Lisesi'nin yaşanılan depremler sonrası, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle, yıkım kararı alındı. Hendek Anadolu Lisesi'nde yıkım kararı sonrası, kısa sürede yıkım işlemleri başladı. Hendek Anadolu Lisesi'nin yıkım işlemleri bitmek üzere

ESKİ CEZAEVİ YIKILIYOR

Hendek Anadolu Lisesi'nde yıkım işleri sürerken, boşaltılan cezaevinde yıkım işleri başladı. eski cezaevinde yıkım işleri, 19 Ocak 2023 Perşembe günü başladı.

Yıkılan cezaevinin yerine, Kemaliye, Rasimpaşa ve Bayraktepe Mahallelerinin Anaokulu ve Okul öncesi Eğitim ihtiyacını karşılayabilecek okul projesi yapılacağı bilgisine ulaştık.

EĞİTİM HABERLERİNDE HENDEK GERÇEK HABER FARKI

Boşaltılan cezaevinin eğitim yuvasına dönüşmesi için 3 Eylül 2019 tarihinde, "Cezaevinde Çiçekler Açsın" diye haber yaptık. 2019 yılında yaptığımız haberi paylaşıyoruz;
Kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi Okul öncesi Eğitim ihtiyacını karşılayabilir.

Geçtiğimiz yıl kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi, 12 Bin nüfusa hitap eden Kemaliye, Rasimpaşa ve Bayraktepe Mahallelerinin Anaokulu ve Okul öncesi Eğitim ihtiyacını karşılayabilir.

KAPATILAN CEZAEVİ EĞİTİM YUVASI OLSUN! (3 EYLÜL 2019)

1978 yılında yapılan ve geçtiğimiz yıl miadını doldurduğu gerekçesi ile kapatılan Hendek Kapalı Cezaevi 2250 m2’lik bir alan üzerine kurulu 1 Adet idari bina ve 2 Adet koğuş binası olmak üzere toplam 3 adet bina ve 1500 m2’lik bir bahçe kullanım alanına sahip.

Mevcut yapıların iyileştirmeleri ile veya mevcut arazi üzerine Anaokulu ve Okul öncesi hizmet verebilecek bir Eğitim tesisi inşa edilebilir.

CEZAEVİNDE ÇİÇEKLER AÇSIN! (3 EYLÜL 2019)

Geçtiğimiz yıl İlçemiz Akpınar Mahallesinde bulunan KYK Yurtları Adalet Bakanlığına devredilmiş ve Hendek Kadın Açık Cezaevi olarak hizmete girmişti.
Aynı şekilde kapatılan Hendek Kapalı cezaevinin de Eğitim tesisi olabileceğini düşünüyor ve çağrıda bulunuyoruz; “Cezaevi Anaokulu olsun ve Eski Cezaevinde Çiçekler Açsın” diyerek İlçemiz Bürokratlarımıza ve Siyasilerimize sesleniyoruz.

Kaymakamlığımızın, Cumhuriyet Savcılığımızın, Belediye Başkanlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Bürokratlarımızın ve Siyasilerimizin ortak bir çalışma ile İlçemize böyle bir tesisin kazandırılmasına öncülük ederek Eğitim sıralamasında son sıralarda yer alan İlçemize bir katkı sağlayacaklarına inanıyor ve önerimizi dikkate alacaklarını düşünüyoruz.

 





Hendek Hendek Anadolu Lisesi Hendek Cezaevi yıkım işleri Hendek Belediyesi Hendek İlçe milli eğitim müdürlüğü başsavcılık okul öncesi eğitim ana okulu eğitim Cumhuriyet savcılığı Kemaliye Rasimpaşa Bayraktepe